![]() |
dzieki za zyczenia
mam nadzieje ze przyszly rok bedzie lepszy ( w Tibi oczywiscie ;) )
WSZYSKIRGO NAJ W NEW ROKU POZDRAWIAM WSZYSTKICH TIBJAŃCZYKÓW |
Wlaśnie...
Mialem plany u mnie w domu impreza ale ja nie zaproszony... Poprostu nie wiem co mam robic chyba pojde spac... |
Lipa w tym roku sylwek :/ Pogoda nie dopisala ...
|
rzeczywiscie...
pogoda nei dopisala =/ juz mialem jechac do Wloch a tu taka kicha =/ wiec sylweser przed kompem bo ze wszyscich zaproszen zrezygnowalem bo myslalem ze wyjdziemy... ;( wszyskiego najlepszego i zebyscie nigdy wiecej nie padli (w tibi of korz) :D
|
Cytuj:
|
Nie siadac po pijaku przed tibia!!!!!!!!!ludzie sluchajcie mnie,bo wiem co mowie,w zeszlym roku wyjebalem po pijaku ponad 100 k :p i na drugi dzien myslalem ze mnie hakneli..8o SZESCLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH:)
|
Drom ile zyskow w tym roku z PACCow?
|
No cóż...Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i radości w nadchodzącym roku 2007..
Życzy, La Hire ( Pioterek ;p ) |
Wszystkiego naj naj naj :) I nie spedzajcie ludzie sylwestra przed kompem tylko idzcie sie bawic :) I uwazajcie na łapy :)
|
Życze Wam Tibijskim Graczom Wszystkiego Najlepszego !
Dużo kasy tibijskiej, dobrych skilli / mlvl i lvli... Zeby ten nowy rok nie był ponury... Wbijajcie szybko lvl i grajcie ... :D |
Cytuj:
@Topic Ale ten czas szybko leci co nie ? Nidlugo juz bedzie 2008 o0 <nie nie 2007> |
Cytuj:
|
Ile EO nabił skili. Ile Vision fragów nabili Ile Demon expa da. Ile warte MPA. Ile noobków jest na Rooku. Tyle życzę w nowym roku. |
dzieki i nawzajem
POZDRO.:cup: |
Wzajemnie Wszystkiego Najlepszego !! ;D
Wszystkiego co najlepsze życze wam !!
Oby ten rok był o wiele lepszy niż ten co sie skonczy za 2h... |
No, co tu Wam zyczyc inni gracze... Latwego expienia ? obyscie nie padali za czensto albo nawet w ogole ? A moze chcielibyscie oby mpa wam z nieba spadlo ? Nie wiem kto co lubi i jak lubi ale zycze wam spelnienia wszystkich zyczen w nowym roku :) (to takze i moje ulubione zyczenie)
|
Wszystkigo najlepszego w nadchodzacym roku i zeby sie kazdemu spelnily wszystkie jego najskrytrsze marzenia:)
|
taa uptady suuuuuuuuuuuuper --.-- a szczegolnie swiateczny zrobili tyle bugow ze masakra zastanawiam sie powoli za co ja place...bo gdyby oni pracowali 8h dziennie pol roku to by zrobili duuuuuuzo duuuuuuuuuzo wiecej -.- a btw Zycze wszystkim graczom i uzytkownikom forum orazr tibia.pl team szczesliwego i udanego nowego roQ
|
życze szczesliwego nowego roku tylko nie zycze tibi pl cipsoftowi itd B)
|
dla was /mas
Swieta, Swieta i po Swietach, nikt juz o nich nie pamieta, bo Sylwester juz za pasem, bawmy ostro sie w tym czasie W Nowym Roku zycze WAM 12 miesiecy zdrowia, 52 tygodni szczescia, 8760 godzin milosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspanialego seksu. i cos dla panow... Zycze ci pogody ducha, bys bez viagry panny ruch**. Zeby dziewcze czulo w kroku, ze sylwester jest raz w roku. HEHE Ile razy Kaczor kwakał, Ile Kwach obietnic złamał, Ile Beger owsa zjadła, Ile Kalisz nosi sadła, Ile razy Lepper użył kroku ...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |