![]() |
Rzadko spotkać ludzi z takim pvp, respect
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic ekhm, knights powaah |
Cytuj:
|
Cytuj:
Caly trick polega na tym ze knight ma atak za friko , sorc placi za atak , knight placi za leczenie , sorc tez musi placic (ih/uh albo manasy) , no i niezapominaj ze jak sie kogos atakuje w grupie to w 90 % przypadkow ofiara ucieka a nie walczy co sprawia za cale pk wychodzi "za friko". |
Super Pk
Rabus Marius = 90% h-lvl na Pandori |
Noo Zajebiscie rozkminiali : D Pvp dobre a wrecz bardzo dobre : D Pozdro
|
Cytuj:
|
:d
Haha, very pr0 film, tylko szkoda ze loot marny : (
Pozdro, Carker. |
Cytuj:
ps.co podnieca cie spam sd or ue :baby: ps2.pomysl zanim napiszesz cos głupiego 8o |
Cytuj:
|
Zal.pl
100% pewności, ze gdyby magowie pkowali zamiast tych rycerzy ofiary padałyby kilkakrotnie szybciej. Czemu? Knight wali z broni, czasami da się odeprzeć czyt. walnie sie w zbroje, tarcze itd. na ture dmg moze byc rowny [ = ] zero [ 0 ]. Za to dmg maga na ture wychodzi od [na tych lvl ofc] 15 do 45. I nie ma mowy o tym, ze mag nie trafi, czyt. ze dmg wyjdzie [ = ] zero [ 0 ]. LOL!. Kolejna sprawa: Mag i jego gfb combo byłoby w tamtym wypadku 2/3 razy większe?. Mag walilby juz na odleglosc. czyt. obrazenia odbywalyby sie nawet podczas ucieczki ofiary. kolejna bardzo wazna: dla maga/druida zamiast uh wystarczy mf. 1 uh = 360gp +- 1mf = 55gp. JEST ROZNICA? Wiec kto tu jest dzieckiem neostrady ?! Hestrial: własnie, "za ile kupiłes chara?" :D :D :D zal.pl -.-" @topic: bardzo fajny pk film, rycerz tez cos potrafi zdzialac... |
Cytuj:
Taa Pamietam ale nie mam zadnego filma masz supcio jakis ? |
Cytuj:
yhy ta sorki sie chowaja tylko ze niech wyskoczy 80knight na 80 sorca i moze wygra ? wiadomo ze sorc wygra ( jak najt nie zjebie do pz ) :D |
@up
wszystko zalezy od ilosci run i umiejtnosci pvp. widzialem filmik, jak 60knight prawie zabil 120msa, ale sorc mu uciekl. @2up spora lista: gary cruel, rabus marius, rabster marius w akcji: http://tibicams.tibianetwork.net/en/...t/1/0/0/0/2617 @temat jeden z lepszych low lvl pk, jakie widzialem. |
Cytuj:
|
@vNs'Cru
XIII mnie uprzedził. no no apropo to mit~ zaplacisz tie~ 30k? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@film Cytuj:
|
Świetny filmik low lvle i to jeszcze KNIGHTY pkuja nigdy nie wierzylem w ich sile ale sie przkonałem a tak btw kto to ten 15 lvl to taki swietny jest?
Ale że on ma jakieś znajomości itp jakie ma pvp? ekhem.. zaciekawiło mnie to... może ktoś o tym opowiedziec? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |