![]() |
LOL palek nie robi hmm dla siebie?? zal.... moze i do 70 lvl nie robi ale puzniej jak expic to tylko z hmm ;)
|
widać, że z Ciebie n00bek jest
|
up. LOL ze mnie?? Zal... czlowieku jak nigdy nie mailes palka to wiesz..... idziesz na dl albo dragi bez hmm... albo szybszy exp w tombie tylko z hmm jak ty chcesz palkiem robic z 50 k/h na 70 lvl?? tylko z hmm.... noobek to ty jestes ;)
|
sorry, że Cie tak nazwałem, ale jestem początkującym graczem i chciałbym być paladinem. jeśli możesz mi napisac gdzie i jaką bronią mogę skillować na rooku i mainie?? najlepiej będziesz pisał pełną nazwą, ponieważ jescze nieznam wszystkich skrutów panujących w tibii.
|
Nie opłaca się ponieważ na mainie duzo szybciej skille leca
|
Palkiem tylko na mainie..... Ja osobicsie nie skilowalme palkiem od poczatku najpierw na trole poszedlme wbilem tam 20 lvl puzniej monk skile po 70 i juz do teraz nie skiluje ostatnio 85 skila wpadlo ;)
|
Cytuj:
Ofc gra paladynem na hlvl bez hmm mija sie z celem. Chyba ze allegro rlz... |
Paladyn
Ja bym ci proponował robić HMM
1.Możesz je sprzedać 2.Możesz z nich nawalać razem z Kuszą 3.Możesz chodzić na lepsze potwory |
Cytuj:
|
Gered
wiem gdzie się kupuje łuk i wiem gdzie idzie mieć za darmo strzały na rooku |
Skilowanie na rooku dista jest najwieksza strata czasu jaka moze byc jesli chcesz wejsc na maina jako paladyn.
Pozdro |
Uważam, że zdecydowanie bardziej oplacalnym zarobkiem jest tworzenie HMM, średio a 1 bp wychodzisz 1,7-1,8k (licząc, że opchniesz je za 2k), za tyle kupisz sobie bag bolt (czyli 800szt), 800 bolt robiłbyś przeszło 2 dłużej niż HMM. Odpowiedź sama się nasuwa na myśl.
|
hmm tylko.... Ja tam robie teraz hmm tylko dla siebie aby wspomoc sie przy expieniu. Pozdro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |