![]() |
Cytuj:
Cytuj:
to byl Strycnine, i byl to nie oficjalny filmik o którym niewielu tam wiedzialo, takze tylko zepsul premiere bo po co komu ogladac 2 razy to samo? ach, ci szwedzi .... grrr |
No cóż...Jedynie pogratulować zrobienia tego questu :]
|
Cytuj:
Well , Well Fajny ale za dużo czasu zajmuje a straty są straszne sugerując że , potwory z "POI'' posiadaja 4k hp + ale liczy sie wykonanie :P Gratz |
Filmik 1 klasa. Gratz chlopaki.
Ciekawy jestem jak ta kusza atakuje... Kto zrobi filmik z expieniem arbalistą?:confused: |
Cytuj:
na Securze zrobili także POI Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15834 Cytuj:
btw. dużo pomógl Tedunio i jakiś nieznajomy z innego serva z 2lvl. |
@2up
Filmik z testowaniem arbalisty równiez się pojawił, kręcony przez Pancrasa Dragonhearta 202 rp z Harmonii, jest on na tibicams.tibianetwork.net |
Hehe na trimera tez juz maja itemki :P zreszta moim zdaniem to jest latwy quest dla h-lvli :P to tez zalezy z ilu osobowa ekipa sie idzie :D Ej SkateElement nice lvl jak na Wolsztyniaka :D do jakiej chodzisz skoly (bo ja tez wolsztyn) :P
|
hi hi Guardia Team tez go wykonala ale za 1 razem sie nie udalo to za drugim go zrobili :p
|
Cytuj:
|
@SkateElement
Dziękóweczka |
Cytuj:
Dużo serverów ma już za sobą ten quest m.in. Julera (Hail!) @Black Bloody Bear oO, elo Chodzę do ZSZ Wolsztyn ; ) I technikum pzdr! |
nice ;]
lol nice filmik xD tylko troche długi ale warto było siedzieć przed kompem xP
2 w nocy a ja zaczynałem oglądać xD |
fajny filmik!1!1!!1!1!1!!
bendziemy archełologami?! |
Cytuj:
A przynajmniej gretion. |
Cytuj:
po jakiego chuja to odswiezyles? nie mogles sobie obejzec jakiegos nowszego? np z refugii ? ...... archeolog!! |
Kris
Cytuj:
.............................................|.... ................................................ .............................................|.... ................................................ .............................................\/.................................................. . .........-------> http://13k.pl/-/sugestia.php <------.......... ............................................./\................................................. ... .............................................|.... ................................................. .............................................|.... ................................................. |
uhów uzywaja ? mdw 257 lvl ?
co to za ots ? :D albo jaka wersja |
Cytuj:
|
nice filmik brawa 1 raz widze caly poi xD i jeszcze jedno kotki rlz XD
|
to nie jest forum dla archeologów kurwa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |