Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Regulamin dzialu "Fake" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109388)

LolnY 03-01-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1171277)
Guten regulamin^^.

Nicen fototapeten.

@Topic

No... Wreszcie coś się stało! Jakiś przełom? Fajnie. Oby tylko ludzie się stosowali (w tym ja).

Glaves 03-01-2007 20:22

Zgadzam sie z eerionem. Przekleństwa w fake'ach na obrazku nie w samym poście są czasem konieczne. A robienie tych gwiazdek jako cenzury to ładna lipa. Przecierz to nie W11 ;P
Więc sa dozwolone przekleństwa na obrazkach??

Ashlon 03-01-2007 22:38

Wiecie, roznie z tymi przeklenstwami jest - to bedzie zalezalo od decyzji moderatora...Sprawa jest ciezka - zbyt wiele przeklenstw na pewno nie bedzie tolerowane. Najlatwiejszym rozwiazaniem byloby jednak dawanie tych * ;)

Vansider 04-01-2007 00:01

Nekromanta,czy twórcy akcji w których są wuzgaryzmy (Np.akcja Max'a KPSNF) będą karani za samo posiadanie tego skrótu w podpisie?

Re006 04-01-2007 11:28

Cytuj:

b) Obrazki w pierwszym poscie nie moga ograniczac sie do tla/pokazania postaci
czy fake zrobione przed ogłoszeniem regulaminu też to dotyczy?

Poprostu Pitbul 04-01-2007 12:34

Najlepszym sposobem na nie używanie wulgaryzmów jest "*".
up@
Nie wiem, ale pewnie nie.

Veruis 04-01-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Re006 (Post 1172548)
czy fake zrobione przed ogłoszeniem regulaminu też to dotyczy?

Jezeli wstawiles na forum. Nie.

Jezeli NIE wstawiles na forum, to tak.

Czyli poprostu radze dorobic kilka obrazkow.

Ashlon 04-01-2007 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1172312)
Nekromanta,czy twórcy akcji w których są wuzgaryzmy (Np.akcja Max'a KPSNF) będą karani za samo posiadanie tego skrótu w podpisie?

Sam skrot bedzie usuwany, lecz bez warna - toz to tylko 1 przeklenstwo...;)

@Re006 : nie, regulamin dotyczy tylko tych fake, ktore sa zamieszczane od 2.01.07

Harry_Piasek 04-01-2007 15:42

Akcje typu KPSNF to jest zwykłe obrażanie innych. Ktoś się postarał (na swoje możliwości), a ktoś mówi mu, że to KPSNF. Trochę to nie fer xD Wedłóg mnie takie akcje powinny być zakazane.

Vansider 04-01-2007 15:53

@Up Każdy był początkującym fake'owcem.Po zatym jak ktoś teraz zaczyna robić fake i mu coś niewychodzi to all odrazu mówią "Wyjdz i niewracaj!" itp...
Gość który widzi takie opinie o swoim fake załamuje się i daje sobie spokuj.. A gdyby potrenował kto wie?Może byłby bardzo dobrym fake mekerem xD

Max121 04-01-2007 16:01

Ja was nie rozumiem czego się uczepiliście KPSNF... Można tak powiedzieć, ale potem można też żeby na następny raz się postarał... Ludzie nie dajmy się ogłupić...

@DOWN
A co oni tacy delikatni, że od razu ma się załamywać ?! O TYTUŁ DOBREGO FAKEOWCA TRZA SIĘ STARAĆ !

Vansider 04-01-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Max121 (Post 1172820)
Ja was nie rozumiem czego się uczepiliście KPSNF... Można tak powiedzieć, ale potem można też żeby na następny raz się postarał... Ludzie nie dajmy się ogłupić...

Chodzi o to że każdy mu rzuca chasło KPSNF i sie chłopak załamuje oraz niema ochoty robić dalszych części to bendzie był przekonany że znowu go wybluzgają...

@DOWNie xD ty się niepoddałeś a inni?Pomyślą sobie tak:Poco będe robić następną część skoro i tak powiedzą że shit.
I sie poddaje.

Veruis 04-01-2007 16:07

@Vansider
Taki sam bylem. Duzo osob mnie krytykowalo. A sie nie poddalem.

Drakon 05-01-2007 09:30

@max
wiesz członkowie twojej akcji zazwyczaj tylko najeżdżają na innych chodź w większości sami robią pseudo fake
@vasinder
ludzie reagują różnie :P niektórych to motywuje, np. mnie :D
@veruis
Ja pamiętam co było jak ja byłem nowy :D najpierw wjazd na Avagera a potem to już pocisk od całego forum: "ty ty wiesz do kogo to mówisz bla bla bla..." Potem zjazd ze sup hero i wogule xD
Tylko jedno mnie nurtuje, kult Avagera był tak wielki że wszayscy go spamowali na PW i GG, czasem mi sie wydaje że zbyt wielki. W koncu dzisiaj wiele osub robi efekty wręcz lepsze niż Avager ale i tak nikt ich nie czci. No może troche Kwasa, ale to dawno koniec. :P

Nadrill 05-01-2007 10:28

Wyczyścić temat z tych wszyskich bzdetów, dać rzucającą czcionką temat i zamknąć. Tyle ode mnie. Ew. zrobić temat z komentarzami. Bo już widzę, że się zrobił ostry syf.

Krizz 05-01-2007 11:30

- czyścimy.

Glaves 05-01-2007 23:43

K*SNF to nie jest taka zła rzecz. Bo jest róznica pomiędzy słabym fake(lipna fabuła, tandetne efekty, niedociągnięcia graficzne itp) a totalnym badziewiem(ściany wklejone tak krzywo że aż oczy bolą, obiekty wklejone wraz podkładem: paint wypełnienie kolorem, powiekrzane obiekty itp, dużo tego widziałem). I powiem że są słabi fakeowcy którzy być może mogli by wyjść w góre. W takich przypadkach powinno sie wytyczyć błędy, walnąc poradami itp. Ale w tym drugim przypadku K*SNF i "Wyjdź i nie wracaj" powinny nas tylko uchronić przed syfiatym spamem na forum.

Kamil1000 14-01-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta (Post 1169322)
c) Pojedynczy fake powinien miec wielkosc max 640 x 480 i nie przekraczac 0.5mb
d) Sumaryczna wielkosc obrazkow w 1 poscie nie powinna przekroczyc 3mb.

nekromanta, a jak to pisałeś to myślałeś że wszystkie obrazki fake'a miały by mi się pobierać pół godziny czy co?

Virusmaxi 28-01-2007 19:38

@up

Eee... oco chodzi? Chodzi o to, że takie duże obrazki ci będą się ładować pół godziny? Jeżeli tak to co nas to obchodzi? :D Kup se lepszego neta.

Kamil1000 03-02-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1229535)
@up

Eee... oco chodzi? Chodzi o to, że takie duże obrazki ci będą się ładować pół godziny? Jeżeli tak to co nas to obchodzi? :D Kup se lepszego neta.

nie chodzi mi oto że obrazki ładują się u mnie w jakieś 5 sekund, a innym niby wolniej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20.