Vegefa Ziom |
21-12-2004 08:35 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
tak samo jak Korn, Slipknot, Papa Roach, Spineshank, Green Day czy Metallica...? -.-
|
A Linkin Park z tego co iwdzę i czytam to tylko i wyłącznie Jakaś dziwna odmiana 'low metalu'. Z ich zespołu podobały mi się 2, może 3 kawałki dlatego tak piszę... A pozatym to we wszystkich innych tylko wydzierają się bezsensownie w mikrofon. A ty chyba nie stawiasz LP na równych szansach z takimi kultowymi zespołami jakie wypisałeś? Chciąz w to nie wierzę. Bo to nie możliwe raczej.
PS. A jeżeli chodzi ci o to, że napisałem "amerykański" to dlatego, że z tego kraju jest najwięcej takich zespołów i produkcji, na przykład filmowych(Aah.. te urzekające komedie romantyczne... :))
EDIT:
No to właśnie napisałem powyżej w ps.. Mnóstwo z tamtąd jes 'taakich' zespołów i produkcji amerykańskich co nie znaczy, że nie ma dobrych albo nawet kultowych.
PS.2 A tego, że nie napisałem, że zespoły, które wymieniłeś pochodzą z Ameryki jest według mnie bardzo zrozumiałe, bo ktoś kto tego nie wie nie powinien wogóle czytać tego tematu.
|