Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nowy Tekst Do Piosenki O Tibi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109452)

Baku' 03-01-2007 14:36

stary hip-hop juz nie jest modny, teraz cale pospolstwo tekno slucha! tez sie przezuc i zrob nam jakies umcy-umcy o tibii...

Pozdrrowienia dla techno (moze tehno) stars:D

Browarrior 03-01-2007 14:59

Jaki noobas...Niech Cie teraz dojadą kibice klubu którego przerobiłeś piosenkę ;]Na dodatek słabo przerobiłeś...

Menorah 03-01-2007 15:11

Ehm.. Slyszalem gdzies cos podobnego ale nie o Tibii. Wedlug mnie totalny chlam i obraza Tibii. Zacznij pisac teksty o listonoszach ... Cos typu Halo Kochanie Plaxiax xD ?
Hall.

Kawaguchi 03-01-2007 15:45

A yA TeSh MaM TeXt NeW PiOsEnQ o ToBiE :evul::

WyJdŹ z FoRuM, Bo.....

...ŻAL.pl.br!!!

Thebill 03-01-2007 20:08

hyh ale jaja
po 1 to miala byc piosenka o tibi a nie o jakims nioobach
po 2 tekst faktycznie marny
po 3 zygam huliganskim hip hopem, umc umc i tokio hotel...
tyle

Sir Emilio 03-01-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baku' (Post 1170730)
stary hip-hop juz nie jest modny, teraz cale pospolstwo tekno slucha! tez sie przezuc i zrob nam jakies umcy-umcy o tibii...

Pozdrrowienia dla techno (moze tehno) stars:D

nikt sie do ciebie czarny chlopcze nie czepial wiec i ty nie czepiaj sie do innych... moze podrzemy razem ryja co?

Always hunted 03-01-2007 20:42

Bierzesz Tibię za poważnie, skoro "wymyślasz" o niej takie piosenki... Prawie identyczny tekst z ''piosenką'' Cracovii chyba.... Hip-hop to dno, przynajmniej polski. Żałosne ... nieeee, ile człowieku masz lat? 11? Pseudokibic, polski hip-hop, nie za młody na to jesteś? I naucz się polskie gramatyki, więcej błędów ortograficznych nie mogłeś już dać?

Boże święty, czemu ja kurwa urodziłem się w tym cholerny kraju?! ;( z jednej strony debilni politycy, z drugiej porąbani nauczyciele, z trzeciej nooby, z czwartej kurde to tylko wkurzająca siostra... CHOLERA!

Thebill 03-01-2007 20:58

@up
w pelni sie z tym zgadzam

Nieugiety 03-01-2007 21:11

Ale patrzcie, że ludzie nie wstydzą się z takim chłamem wyskakiwać na forum, nie?

Guest 1900 03-01-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieugiety (Post 1171939)
Ale patrzcie, że ludzie nie wstydzą się z takim chłamem wyskakiwać na forum, nie?

Po co sie maja wsytdzic skoro nikt tu nie zna nikogo ...

@topic
facet ledwo z pieluch wyszedl a juz szaleje ... i co ta tibia z ludźmi robi .. ku chwale kaczkom ze juz nie gram w ten syff ...

Theand 03-01-2007 22:50

@Always Hunted
Jeżeli mówisz , że polski hh to dno to chyba za dużo meza się na słuchałeś albo czegoś podobnego . Mało wiesz nie pisz. Lepiej sobie posłuchaj prawdziwego polskiego rapu , a nie eminema , 18l itp . i wróć. Te , a co do autora piosenki współczuje naprawde ( ; nie dość , że tekst zbitowany z piosenka Cracovii to jeszcze beznadziejnie przerobiony = ] , a tak btw. Always Hunted n/c .

Baku' 04-01-2007 06:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1171702)
nikt sie do ciebie czarny chlopcze nie czepial wiec i ty nie czepiaj sie do innych... moze podrzemy razem ryja co?

chetnie, z toba zawsze. powiedz tylko gdzie i kiedy

Mroku 04-01-2007 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted (Post 1171845)
Bierzesz Tibię za poważnie, skoro "wymyślasz" o niej takie piosenki... Prawie identyczny tekst z ''piosenką'' Cracovii chyba.... Hip-hop to dno, przynajmniej polski. Żałosne ... nieeee, ile człowieku masz lat? 11? Pseudokibic, polski hip-hop, nie za młody na to jesteś? I naucz się polskie gramatyki, więcej błędów ortograficznych nie mogłeś już dać?

Boże święty, czemu ja kurwa urodziłem się w tym cholerny kraju?! ;( z jednej strony debilni politycy, z drugiej porąbani nauczyciele, z trzeciej nooby, z czwartej kurde to tylko wkurzająca siostra... CHOLERA!

Teraz mi podpadłeś :] Nie możesz tego o całym polskim hip hopie powiedzieć,bo nie słyszałeś wszystkich wykonawców...<o podziemiu nie słyszałes? ^.->

Always hunted 04-01-2007 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroku (Post 1172460)
Teraz mi podpadłeś :] Nie możesz tego o całym polskim hip hopie powiedzieć,bo nie słyszałeś wszystkich wykonawców...<o podziemiu nie słyszałes? ^.->

Ten polski hh jaki słyszałem, jest zupełnie denny. I nie mam zamiaru słuchać tego więcej, szkoda czasu...I na pewno nie słyszałem wszyskich wykonawców, bo mam ich w .... gdzieś.

ps@
Mój nick dotyczy tego, że nie ma chwili w której mnie ktoś nie huntuje, jeden kończy,i od razu wpadam i drugi zaczyna... zawsze 80+lvl

Pawelcio 04-01-2007 12:14

Piosenka tylko o jednym swiecie - Valoria... To poco dawałeś w nazwie tematu "NOWY TEKST DO PIOSENKI O TIBI" Upodobawniasz teraźniejszość do średniowiecza- przecież wtedy nie było Huliganów. Mogłeś to nagrać by było lepiej, chociaż to proste rymy jest całkiem nieźle ;] - ja tez umiem rapowac dennie... a może mam talent? ^^ 4/10
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted Pokaż post Bierzesz Tibię za poważnie, skoro "wymyślasz" o niej takie piosenki... Prawie identyczny tekst z ''piosenką'' Cracovii chyba.... Hip-hop to dno, przynajmniej polski. Żałosne ... nieeee, ile człowieku masz lat? 11? Pseudokibic, polski hip-hop, nie za młody na to jesteś? I naucz się polskie gramatyki, więcej błędów ortograficznych nie mogłeś już dać? Boże święty, czemu ja kurwa urodziłem się w tym cholerny kraju?! z jednej strony debilni politycy, z drugiej porąbani nauczyciele, z trzeciej nooby, z czwartej kurde to tylko wkurzająca siostra... CHOLERA!
Z wiekszośćią zdań zgadzam się z tobą...

Parys 04-01-2007 14:02

Koniec tematu - zamykam. Zaczyna się robić dyskusja o to czy hh jest 'be' czy 'cacy'.

Iron'knight 04-01-2007 14:45

Troche żal ;/
po 1) Nie lubie Hip Hopu
po 2) Dużooo błędów (masz dys. to na worda wklejaj kazdego posta)
po 3) Txt może fajny ale rytmy źle dobrane

BTW. NIech ktoś wreszcie zrobi jakąś Hard Rockową czy Metalową pisenkę o Tibi :D:D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24.