![]() |
@monq
zalezy kiedy wejda nowe servy i jak nam wojna pojdzie ;] jezeli pojawia se tak ze bede mial 3-4dni wolnego zeby wyjsc z rooka i sie uplasowac w czolowce to moze sproboje, inaczej nie ma to sensu. a co do akcji to wydaje mi sie ze ten sorcer na hydrach zle to rozegral, zamiast spamowac mort hury gdzie popadnie mogl z sdkow nas jechac i dobijac hurem. |
Cytuj:
hmm i oczywiscie nikt z twojej gildi ani Ty niema juz możliwości zabicia ich main charami :)? |
co ng czy blackd?
fajnie czasem poogladac takie akcje, az sie chce zyc, widac ze tibia ma jakis sens, nie tylko expienie ;) Akcja w ank KOZACKA :) z tym zejsciem i shotem w identycznym momencie, ziom pewnie do dzisiaj dochodzi co sie wogole stalo wtedy ;] |
Cytuj:
myslisz ze gdybym poszedl po tych ludzi mainami to by tam byli? druid by wszedl do depo jak by zobaczyl 5 ludzi od nas online, sorc na hydrach dal loga a ten w venore moze by i zostal bo on sie nie spodziewal. pomysl tez o tym ze akcje noob charami mozna przeprowadzic w 5osob nie martwiac sie co bedzie potem, najwyzej padne i strace ten 25level ;] gdybym poszedl po niego mainem to albo bym musial miec caly sklad na tsie aby wrazie czego sie lognac i zrobic open battle albo liczyc sie z tym ze padne mainem. do tego nie bylo by po co robic filmu bo co to za sztuka ubic w paru 100+ 74eldera :> wiec jak widzisz malo wiesz o wojnie jak i o dobrej zabawie wiec nie udzielaj sie juz ;] |
Po tym filmie widac ze wasz bot dziala. dziwne ze jestes z tego taki dumny.
Mi tam podobaja sie filmiki gdzie padacie mainami bardziej. |
bot? a u kogo widac na kazdym """"open battle"""" perfidne spamowanie = = = = = = ???
|
Ten kina sie przekozaczyl;)
|
Lipek, blackd rox? ;] I nie mow ze nie uzywacie tego. Wiem swoje > : )
|
jak wiesz swoje to po co pytasz :>
|
Oj lipku lipku... zaczynasz być Master Tibia.pl Slayerem, wogóle respect for you :]
Cytuj:
|
jak juz napisalem pare postow wyzej lepiej organizowac to na tsie i zostawic film czysty niz uzywac tibiaauto i zeby ludzie ogladali " = = = = = = " przy kazdym sd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |