Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Skullowy BUG (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10968)

morphy 02-09-2004 21:20

zgłoś do z GM uśmiechnij sie ładnie i popros o nagrode ...

Szpula13 02-09-2004 21:26

Pytanie do Autora :
Czemu uzywasz tibigg ?? Widac na screenie przyjrzyjcie ie i zobaczycie. Ja odrazu zobaczylem to..

mat6a 03-09-2004 08:15

To nie bug

Słuchaj pekowalem kiedyś swoim knightem na 22 lvl puszczalem ff a potem dead mialem i loognolem sie w świątyni i mialem skulla white nie moglem sie ruszac .:D powiem dlaczego tak jest:

1. Rzucasz fire fielda lub ef lul p-fielda itd
2. W tym samym czasie mam dead
3. Logujesz sie w świątyni i ktoś w tym czasie jak jesteś w świątyni wlaz w twoje fieldy pokazuje ci sie skull.
4.czekasz aż ci znika skull i jest spoko potem:D to nie bug

Pawelek paladyn 03-09-2004 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elite
Jak nie wiesz noobie to nie gadaj... I to sie stalo jak go zabili i sie wlogowal i mial skulla wiec nie gadaj bo nie wiesz!

Ja tesh znam tego buga ale w tym przypadku to nie o to chodzi... wiec nie gadac o tym bugu!

To ty jestes noobem bo nie wiesz jak to sie robi ,jak masz runke hmm i walniesz kogos z druegiej strony dp to zanim doleci do niego strzal to masz 1 sek zeby wejsc do dp ,wiem bo sam nie raz tak prubowalem ,tylko ze to trzeba miec refleks i wiedziec kiedy wejsc do dp :D

Deme 03-09-2004 08:33

Ja też to potrafie ale nie muszę mieć HMMa mogę wejść i zrobić czaszkę w dp tylko nie wiem jak to wsadzić na serwera :D:D
GoodBye

Mefisto Er 03-09-2004 11:29

Bzdury...

Piszecie tu takie smuty że żal sie robi.

Bierzesz przykładowo Hmm-a walisz w jakiegoś typka i prawie w tym samym czasie wciskasz na klawiaturce SHIFT + np. 1. W zależności od tego w którą strone chcesz wejść bokiem. Shift + 1 daje przesuwanie się ludzika na boki ( to dla niewtajemniczonych). Tak samo jak zastąpimy 1 inną cyfrą np. 9 to ludzik przesunie sie w 2 stronę.

Ciężka sprawa wejść tak do depo za 1 razem.. to wymaga troszke wprawy!

(Podobny " knyf " do wyciągania worka z dziury)

Gniew 03-09-2004 11:43

Czyżbym tam widział Tibia gg ;p

Arathorn 03-09-2004 19:51

ja tak miałem tylko z red skullem
puscilem ff'a zginalem i w templu nie mogłem chodzić bo pojawiał się tekst
ze nie moge wejść do pz'a wiec stalem na srodku swiatyni i czekalem az mieczyki znikną

Hinol 03-09-2004 20:19

To nie jest ta sztuczka co trzeba HMM i szybko wejść, bo gostek nie jest przy wejściu do temple tylko troche dalej i nie da się go przesunąć. To jest sztuczka z fieldem. Wali fielda na kogoś, ktoś go zabija i szybko znów ktoś wchodzi na fielda. Proste ^^

Pietras 03-09-2004 21:38

to samo

mialem ten sam problem. mialem skulla i mnie zabili szybko sie wlokowalem i w swiatyni bylem ze skullem i nie moglem sie ruszeyc nawet o kwadracik

Handzior Bartolu 19-09-2004 03:27

Tez mialem akcje z tym skullem w swiatyni,tylko ze mnie zabijal 6 lvlowiec :p (dowiadujac sie o jego skillach to malo sobie glowy nie urwalem)Bylem palkiem lvl 11 i bilem go runami,itp.W koncu z qmplem w kanale go zlapalismy i mnie zaczal bic, puscil mi deda,ale pamietam ze przed tym tez ffa puscilem i go zblokowalem przy scianie aby go oszczelac.Ale po skonczeniu pkowania w swiatyni wzialem moje szczalki i pobilem larwe z odleglosci...(nawet runy mi zwrocil ;) )

traczuu 19-09-2004 08:12

LOL, a ja nie wiem co to jest i dlaczego tak mu się udało:P i nie bede się kłócił:P

Lamdar II 19-09-2004 12:55

Omg elite mieshkales w ab to nie wiesh jak sie robi skulla w pz ??!!

next great sorcerer 19-09-2004 16:52

powiem krótko:
f-bombs
Jak robiłem mass PK f-bombami na każdyym tescie przed dp w Darashii (remember me? Nowado) też tak miałem CIĄGLE
Co do runa i powrót do dp- tego buga już chyba nie ma... a poza tym wtedy można się ruszać...

Master Of Devastation 15-11-2004 01:42

:d

Ja miałem właśnie takiego skulla gfy pikowałem i sie odrazu po pikowaniu zalogowałem na tą postać ,czekałem 10 minut w świątyni ,ruszyć sie nie mogłem:(....(to na 100% jakiś bug)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52.