Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   1000 Bp Manasow Na Demonie + Najbogatszy Czlowiek w TIBI (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109705)

Aurelius 04-01-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek-Securian (Post 1173816)
Lol z kąd on ma g helmety??
I great shieldy .Pwenie OTS

Kiedys(bardzo dawno jeszcze przed wyjsciem w zycie TIBICAM) gracze z tibi dostali itemy ze to ze "zwolali pierwsza narade o tibi"<---(nie wiem jak to nazwac wiem ze Cipsoft i gracze zostali kiedys zwolani w rl by omowic jakie sa bledy w grze co powinni zmienic itp) i z roznego rodzaju pomyslow ktore byly pozniej zastosowane Cipsoft nagradzal ich za pomoc

Nie wiem jak to napisac wiem ze glupio brzmi i sie to czyta ale tak bylo :)
oczywiscie teraz juz tego nie robia, bo po ta sa teraz pomocnicy tutorow, seniory itp i otwierane dla nich prywatne Test Serwery i tam odnajduja wszelkie bugi i uniedogodnienia :)

Pozdro

Zummer 04-01-2007 20:41

oo kurde, ale lootu! Gratulacje dla niego, niezły jest. Ciekawe czy będzie sprzedawał ten loot lol...
730+ k zysku w 9 dni, ma kase na nastepny hunt ;p.

Visqn 04-01-2007 20:41

@ktos tam
nikt na celescie nie ma demon legow i watpie zeby to sie zmienilo w najblizszym czasie, moze jakis quest zrobi CIPSoft. Tak wogole to demon legi kiedys sie dostawalo za wykonanie Demon helmet questu, byly w takiej skrzynce przy nagrodach wraz z blue tome, naginata chyba i cos jeszcze. Tak wzialem mieczyk .
@piotrek-securian to ze grasz od paru miesiecy i jestes mastah on ots to nie znaczy ze takie itemy nie istnieja w rl tibii..., przeciez musialy kiedys istniec nie ? poniewaz jakby nie bylo ich to tez niebyloby ich na otsach...jak dobrze pamietam golden helmet lecial z warlockow, great shield z dragon lordow ?ale wtedy to najwyzszy lvl to moze 70 byl...

Piotrek-Securian 04-01-2007 20:42

To dostali aż tyle g helmetów? Nice

Marecki666 04-01-2007 20:44

Co do domku to prawda, sam gram na Guardii, tyle, ze pewnie gosciu jest bogaty w rl... ;)

Piotrek-Securian 04-01-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Visqn (Post 1173841)
@piotrek-securian to ze grasz od paru miesiecy i jestes mastah on ots to nie znaczy ze takie itemy nie istnieja w rl tibii..., przeciez musialy kiedys istniec nie ? poniewaz jakby nie bylo ich to tez niebyloby ich na otsach...jak dobrze pamietam golden helmet lecial z warlockow, great shield z dragon lordow ?ale wtedy to najwyzszy lvl to moze 70 byl...

Lol jak ja gram od paru miesięcy to jestem ...... ja grałem jeszcze na tibi 7.4 i wiem ze gh z warlocka leciał ale nie wiedziałem ze ktoś ma ich aż tak dużo :p

Cester 04-01-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1173685)
No to uwierz. Zrób sobie hara na antice i idź tam. Zresztą te 2 domki na Antice nie należą tylko do jednej osoby ale do paru...

@dudek949

Omg wyraźnie napisane że 9 dni tam był...

@Mateusz Majchrzyk
No widzisz, a jednak... Nic nie wiesz o tej grze to się nie odzywaj... Widać że po prostu bijesz exp i gówno Cię obchodzi co się dzieje na innych światach...

Jeśli się nie mylę to to jest Edron wiec jak nie będzie miał pacca nie zobaczy;p

Loot fajny ale taifun miał większy..

Up: zryłeś teraz ...

Irkar: raczej nie ;p Demodras nie jest taki silny żeby g helmet z niego leciał ;)

Aurelius 04-01-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek-Securian (Post 1173858)
Lol jak ja gram od paru miesięcy to jestem ...... ja grałem jeszcze na tibi 7.4 i wiem ze gh z warlocka leciał ale nie wiedziałem ze ktoś ma ich aż tak dużo :p

Albo zle napisales albo Ciebie zle zrozumialem
......
W 7.4 wypadal z WRL GH??LOL

@Visqn od jakiego Clienta grasz w tibie ??

Irkar 04-01-2007 20:51

co do golden hełma to slysalem ze teraz wypada z demodrasa, ale to niepotwierdzone info, aha i wlasnie ze jakis 210+ rp na antice zlucil juz kilka

Ma'tys 04-01-2007 20:58

@Visqn
Nawet jakby na guardi było by tyle rarów jak na antice, to i tak by było go stać zeby kupić wszystkie.
@topic
Po tyle bp mf spodziewalem sie wiecej g armorow

Saviour 04-01-2007 21:07

Nie z wrl tylko z demonów leciał g-helmet z tego co ja pamiętam... Co do demon legów to myślałem że są tylko 1 na każdy stary serv, dziwne troche, ale skoro im rozdali... Co do tego kolesia co to tak kupuje itemy z rl kae to on na serio widać że nie ma co robić, na biedne dzieci by już to dał a nie... A i antica sux bo tam jest za dużo takich mega itemów moim zdaniem xD Nie fair xP

Pan Goner 04-01-2007 22:04

lol

up:
niezla dupa,to Ty ? xD
topic:
ta pierwsza fotka...ona mnie rozjeba** ! haha ktos nawet nazwal te zdjecie "otsguardia" i jest taki ots ktory sie nazywa "guardia" wiec sory ale reszta zdjec to tez dla mnie ots'y... bye

grzelu8 04-01-2007 22:05

http://img209.imageshack.us/my.php?image=otsonguardiahj1.png

hmm? ;>

Aurelius 04-01-2007 22:12

Ehh jak trudno uwierzyc a jak latwo zwatpic....czemu czlowiek jest tak zbudowany ??
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner
ta pierwsza fotka...ona mnie rozjeba** ! haha ktos nawet nazwal te zdjecie "otsguardia" i jest taki ots ktory sie nazywa "guardia" wiec sory ale reszta zdjec to tez dla mnie ots'y... bye

Pod spodem dalem link gdzie masz filmik z tego domku a jezeli to cie nie przekonuje to po prostu zrob sobie postac na guardii (pac wymagany) i idz do Libery Bay

ehh dzieci~;(

Raafelax 04-01-2007 22:48

tutaj coś z harmonii:)
http://img373.imageshack.us/img373/8...jpegxv0zh5.jpg

Hov 04-01-2007 23:33

@ci od otsa

Taak, same otsy, samee!! Bo macie 15lvl i że tego nigdy nie widzieliście, to są to napewno otsy.
Ogólnie to napewno wy będziecie tymi spryciarzami co po 3 stronach tematu wykryją że to fake! :)

@topic

Gruubo... a ten domek na Antice po lewej ma Big Daddy, po prawej nie pamiętam kto. A ten typ z guardii to co jakiś ekhm wogole nc.

Peace

Aurelius 07-01-2007 14:02

Dla wszystkich niedowiarkow ktorzy mowia ze zdjecie z Antica gdzie widac kilka golde helmow zrobilem edit i wkleilem zdjecia a pod spodem macie Filmik ktory byl w TIBI 7.3 !! :) Wiecj mozecie zobaczyc jakie mieli RARY JUZ w tamtych czasach :)
Pozdro8o

Seth Di'vinci 07-01-2007 14:30

lol gram na askarze ale o tym nie wiedzialem wiem ze ma 150 lev bo go widzialem w thais ale mam zdziwko pozdro dla niego :)

Pan Goner 07-01-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzelu8 (Post 1174092)

wlasnie o to mi chodzilo :)

Pan Goner 07-01-2007 18:24

ehhh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurelius (Post 1174114)
Ehh jak trudno uwierzyc a jak latwo zwatpic....czemu czlowiek jest tak zbudowany ??

Pod spodem dalem link gdzie masz filmik z tego domku a jezeli to cie nie przekonuje to po prostu zrob sobie postac na guardii (pac wymagany) i idz do Libery Bay

ehh dzieci~;(

ehh ci "Dorosli" -.-'' jezeli dales fotke ktora sie tak nazywa...to sory facet ale jaka mam pewnosc ze ktos nei zrobile sobie ots'a bo chcial sie pobwaic w "Gieema" i sobie zrobile itemsy !!/11?/one?!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07.