![]() |
Cytuj:
Nie wiem jak to napisac wiem ze glupio brzmi i sie to czyta ale tak bylo :) oczywiscie teraz juz tego nie robia, bo po ta sa teraz pomocnicy tutorow, seniory itp i otwierane dla nich prywatne Test Serwery i tam odnajduja wszelkie bugi i uniedogodnienia :) Pozdro |
oo kurde, ale lootu! Gratulacje dla niego, niezły jest. Ciekawe czy będzie sprzedawał ten loot lol...
730+ k zysku w 9 dni, ma kase na nastepny hunt ;p. |
@ktos tam
nikt na celescie nie ma demon legow i watpie zeby to sie zmienilo w najblizszym czasie, moze jakis quest zrobi CIPSoft. Tak wogole to demon legi kiedys sie dostawalo za wykonanie Demon helmet questu, byly w takiej skrzynce przy nagrodach wraz z blue tome, naginata chyba i cos jeszcze. Tak wzialem mieczyk . @piotrek-securian to ze grasz od paru miesiecy i jestes mastah on ots to nie znaczy ze takie itemy nie istnieja w rl tibii..., przeciez musialy kiedys istniec nie ? poniewaz jakby nie bylo ich to tez niebyloby ich na otsach...jak dobrze pamietam golden helmet lecial z warlockow, great shield z dragon lordow ?ale wtedy to najwyzszy lvl to moze 70 byl... |
To dostali aż tyle g helmetów? Nice
|
Co do domku to prawda, sam gram na Guardii, tyle, ze pewnie gosciu jest bogaty w rl... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli się nie mylę to to jest Edron wiec jak nie będzie miał pacca nie zobaczy;p Loot fajny ale taifun miał większy.. Up: zryłeś teraz ... Irkar: raczej nie ;p Demodras nie jest taki silny żeby g helmet z niego leciał ;) |
Cytuj:
Albo zle napisales albo Ciebie zle zrozumialem ...... W 7.4 wypadal z WRL GH??LOL @Visqn od jakiego Clienta grasz w tibie ?? |
co do golden hełma to slysalem ze teraz wypada z demodrasa, ale to niepotwierdzone info, aha i wlasnie ze jakis 210+ rp na antice zlucil juz kilka
|
@Visqn
Nawet jakby na guardi było by tyle rarów jak na antice, to i tak by było go stać zeby kupić wszystkie. @topic Po tyle bp mf spodziewalem sie wiecej g armorow |
Nie z wrl tylko z demonów leciał g-helmet z tego co ja pamiętam... Co do demon legów to myślałem że są tylko 1 na każdy stary serv, dziwne troche, ale skoro im rozdali... Co do tego kolesia co to tak kupuje itemy z rl kae to on na serio widać że nie ma co robić, na biedne dzieci by już to dał a nie... A i antica sux bo tam jest za dużo takich mega itemów moim zdaniem xD Nie fair xP
|
lol
up:
niezla dupa,to Ty ? xD topic: ta pierwsza fotka...ona mnie rozjeba** ! haha ktos nawet nazwal te zdjecie "otsguardia" i jest taki ots ktory sie nazywa "guardia" wiec sory ale reszta zdjec to tez dla mnie ots'y... bye |
|
Ehh jak trudno uwierzyc a jak latwo zwatpic....czemu czlowiek jest tak zbudowany ??
Cytuj:
ehh dzieci~;( |
tutaj coś z harmonii:)
http://img373.imageshack.us/img373/8...jpegxv0zh5.jpg |
@ci od otsa
Taak, same otsy, samee!! Bo macie 15lvl i że tego nigdy nie widzieliście, to są to napewno otsy. Ogólnie to napewno wy będziecie tymi spryciarzami co po 3 stronach tematu wykryją że to fake! :) @topic Gruubo... a ten domek na Antice po lewej ma Big Daddy, po prawej nie pamiętam kto. A ten typ z guardii to co jakiś ekhm wogole nc. Peace |
Dla wszystkich niedowiarkow ktorzy mowia ze zdjecie z Antica gdzie widac kilka golde helmow zrobilem edit i wkleilem zdjecia a pod spodem macie Filmik ktory byl w TIBI 7.3 !! :) Wiecj mozecie zobaczyc jakie mieli RARY JUZ w tamtych czasach :)
Pozdro8o |
lol gram na askarze ale o tym nie wiedzialem wiem ze ma 150 lev bo go widzialem w thais ale mam zdziwko pozdro dla niego :)
|
Cytuj:
|
ehhh
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |