![]() |
Cytuj:
|
chodzi mi tylko o to ze napoczatku moze byc kilka prostych ale ok...
jesli mozesz to wklej jeszcze raz jedna z tych twoich... |
mhm, bo to tak bardzo trudno jest przewinac strone troche do gory, nie...?
|
ok nie chce ci sie to nie
jak ci sie nie podoba zabawa to nie graj http://img212.imageshack.us/img212/7461/01up2.jpg co to za film? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Popieram Thebill robi największ± afere ! Nielepiej dać pare obrazkow patrzę na jakiego¶ kolesia i nic >.< Ważne zeby wszystkie byly z jednego filmu... Bo po 1 obrazku można się kminić 2h >.< @Topic "Wiezienie dla ¶wirów"? Wiem,że cos takiego było :) |
IdĽcie na gg, a potem wklejcie nam loga...
|
Nie, to nie jest "Wiezienie dla swirow". Cala fun polega na tym zeby odgadnac po jednym obrazku ;)
|
yy tyle ze on nie wkleil obrazkow z jednego filmu tylko z trzech a jesli sie myle to sry
|
moje 3 zagadki to 3 rozne filmy, mysle ze jest to ulatwienie, bo jak nie wiesz jednego, to masz jeszcze 2 inne szanse, a co za tym idzie mniejsza szansa na przestoj topicu.
|
|
tak, od nowa, mhm... a moje zagadki sobie lezec beda, nichuja
|
@Thebill
Wez ide z twojego tematu na 1 stronie niema regulaminu co chwilę się plujesz że ktos dał 2 zdjęcia a nie 1 nic.Co chwile piszesz "od nowa". Wez się zchowaj pod stół tak ci powiem. Wez pomy¶l co masz na pisać przed załozeniem następnego bezsensownego tematu a nie 0 regulaminu nic a potem w ¶rodku piszesz "O nie ty dale¶ 3 ss'y" Ja dzi¶ zalożyłem temat chcecie możecie se pograc w to: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109798 |
Cytuj:
|
owszem, ptylko ze tych zasad nie bylo na poczatku, ani nawet wtedy kiedy ja dawalem swoje 3 zagadki, co widac po godzinie ostatniego edita, wiec naprawde, lepiej bedzie jak zamilkniesz i skupisz sie na rozpoznawaniu filmow
|
o boze juz od pol godziny probuje zakonczyc glupia glutnie a wy ciagle rozpoczynacie nowe problemy...
|
@Thebill
Ty nas nierozumiesz nieumiesz zrobić tematu bo ja dałem zdjecia 2 kole¶ odgadł to editem dozucilem 3 zdjecie bo niedał a ty wyskakujesz z jakims tam tekstem tylko 1 zdjecie nie jak nodi 3 potem dał chyba Tasior 2 ss'y tak samo z mord± wyskoczyłe¶ 1 zdjęcie jest za mało nie rozumiesz jesli nie to znaczy, że masz 10 lat. I przestań się pluc bo regulamin dodałe¶ po edytowaniu gdy co¶ ci przestało pasować czyli po jaki¶ 2 first post -.- Tak jak mówiłem "Zchowaj się pod stół" |
ale on dal ssy z trzech filmow!!!! a nie z jednego
nie mam nic przeciwko dawania ssow z jednego chodzilo mi tylko o pojedyncze filmy a in piec naraz regulamin edytnolem po tym jak ktos zwrocil uwage zeby dac na poczatku!!! cochwila sie kurwa czegos czepiasz, dalem spokoj wczesniej i poprosilem zeby daj jeden film anie trzy ale nie bo po co lepiej sie klucic... |
@Up
Szkoda czasu dla twojego bezsensownego tematu nara NIE POLECAM TEMATU "ZERO ORGANIZACJI W NIM" ! |
to w takim razie prosze bardzo, _pierwsza_ nieodgadnieta zagadka, rozwiazujemy wlasnie ja:
http://img212.imageshack.us/img212/7461/01up2.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |