![]() |
Chciał bym się dowiedzieć gdzie znajdujo się roty na liberty bey PACC mam pierwsszy raz i niemam jescz edobrze obeznanej tej wyspy prosił bym o scrn jak mozna sie tam dostac
|
Ja na roty chodziłem tylko na fibule. Tam najlepiej sie na nich expiło mało ludzi dużo rotów:D
|
No i teraz dark cathedral jeszcze od kiedy postawili GSa :P
|
Cytuj:
|
Facc :
Thais - fibula Venore : Wschód Północny-Wschód Pacc: Darashia (napewno wiesz gdzie :P ) Na ankrahmun troche Edron |
Cytuj:
ja polecam POH ale uwaga na gianty które niktórzy luruj± pod sam klan minosów żeby spłatac jakiemu¶ noobstayerowi figla ;) |
Darashia :P
|
Cytuj:
PS. sporo jest w Liberty Bay, s± tam także tarantule (ale to na niższych poziomach). |
Normalnie polecam Fibulke :)
A z Pacc to Edron Edron jeszcze raz Edron B) |
Cytuj:
Możesz dać mapke do tych rotów na POH ? |
Na pohu s± niedaleko swiatyni jest taka dziura i tam ich jest duzo.ale na takim lvl nie ma sensu lepiej sie tam pchac,Goraco polecam LB tylko uwaga na tarantule;p
|
Cytuj:
Veno,wshodnie bagna:) |
Jesli pacc to polecam Edron.
Spory obszar a na nim naprawde sporo rotow. |
Jak już napisano wyżej dobry resp jest na Fibuli, ale s± tam też starsi bracia Rotwormów - Carrion Wormy ;) Je¶li zdecydujesz się tam expic, to uważaj na zlurowane Demon Skeletony/Beholdery. Tutaj masz poradnik o Fibuli: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=442665
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |