![]() |
ja tam lubie poexpić na ratach bo ich dużo jest i kasa rośnie w zawrotnym tempie
a tak wogule to rabbity owce i jelenie tez są dobre :D |
Ja najczęściej expuje na Wolfach... a przynajmniej expowałem na Hibernie w jaskini na północnym-wschodzie wyspy w ogóle nie było ludzi. Ale najlepiej na Ratach i Bugach w jaskini pod Al'Dee's.
Co do poruszonego wyżej tematu Ghouli i Mino magów, to są na Rooku. I są ludzie, którzy by je zabili. Na przykład Sunrise (71 level bodajże) i Payton (coś koło 50) |
a ja expie na bugach kolo mostu:] potem lace na wieze trolli i tak w kolko :D
|
ale i tak dvarfy rulezzzz
|
ja najbardziej lubie poision spidery bo ich jest duzo i nawet duzo expa dają
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Oddałem głos na Trolla.
Trolle są the best. :D |
Cytuj:
Owszem. Lecz często jakieś $k**we**ny lurują minosy w tamte okolice. A jak spotkasz minoska to jest nie wesoło. Szczególnie jak cie troll zablokuje. Ostatnio nawet ja siedziałen na trollach koleś przyprowadził mino, to ja ctrl + r, odpowiednia notka i koleś zniknął :D. Poprostu tacy ludzie mnie denerwują!!!! |
wolfy , bugi i poison spidery oczywiscie
|
rozpoczynam od ratow...zbieram kase,kupuje mace i palte shield.. ide po chain armor,legion helmet a potem na bugi pod sklepem al'dee
|
Najczęściej walcze z Wolf'ami - dosyć łatwo się je pokonuje i jest te "troche" Exp'a. :]
Pozdrawiam. |
ja najczesciej expie na bugach spiderach i wolfach lubie tez trolle i skeletony bo maja fajnego loota czasami tez chodze na waspy bo daja duzo expa i sie je szybko zabija tylko jak sie ma pecha to one moga zabic ciebie :D
|
Do treningu na rooku dobre są trolle a potem minotaury, których tu nie uwzględniono, bo trolle robią się za słabe. Minotaury mają dobry defens i słabą obronę, czyli idealne cechy potworów treningowych. Niestety, zwykle są oblegane przez graczy, a jeśli nie, to jest ich za dużo.
|
Na Roku najlepiej jest trenować do 2 lv na raty, a potem przejść na trole a na końcy orc i minotaury. :D
PS: Minotaury oczywiście nie samemu, chyba że jest jeden :D a w to wątpie :D |
ja expie tak
1-4lvl raty
4-8lvl wilki bugi spidery Trole i czasami przelotnie minosy grupowo orki :) najlepszy plan a najlepsze stworki do expa to trole i wilki :D |
Trolle sa spox bo maja dobry defence (dla rookusi) a slaby atak :D
|
To o co Ci wreszcie chodzi o exp czy o trening. W pytaniu Sondy masz "Na czym najczęsciej trenujecie?" i zaraz się pytasz "Na czym najczęsciej Expicie?"
|
najlepsze są wolfy i bugi ;]
spidery tez lubie :D |
A ja osobiście bije od cholery troli bo sie je łatwo zabija,dobre są też wilce chociarz w duzej ilosci są cholery groxne na niskich lv ozywiście bugi niedośc że słabe to jeszcze durne:)a tak pozatym opłaca się chodzić na skeletony bo prawie zawsze cośik dadzą pożytecznego.
|
Ja ostatnio (czyli ten tydzień) bawie sie na skeletonach, rotach i wilkach - że tych 2 pierwszych nieuwzględniono - oddałem głos na wilki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |