![]() |
albo zly link do starej tibicam albo mi sie cos zepsula :( moglby ktos wrzucic tibicam na mega upload np albo cos innego
@edit znalazlem na stronie tibicam juz nie trzeba :p |
Mnie również nie chodzą filmy z TibiCam 7.1, sprawdzałem pół roku temu i sprawdzałem dziś i nadal nic.
Filmy z 7.21 oglądałem juz jakiś czas temu. A te zupełnie stare są niezłe i dobrze że pojawiły się na forum. |
Cytuj:
Niestety nie ma wersji Smackera na Linuxa, jest jeszcze tylko na MacOS X. W najbliższym czasie planuję gruntowny update wraz z dodaniem na youtube. Cytuj:
Cytuj:
Poprawiłem jeszcze jeden poważny błąd. Te filmy, które wcześniej były "zapisane" pod Tibię 7.1, tak na prawdę są na Tibię 7.11. W związku z tym, że tego klienta nie ma na tibicams.tibianetwork.net sam go spakowałem i dałem na rapidshare. Btw. Nigdy nie znajdziecie żadnych działających filmów na 7.1, bo Tibicam powstało kiedy była Tibia 7.11. Cóż, wychodzi mój wczorajszy pośpiech ;) (chciałem zdążyć do 10. rocznicy). Jeśli znajdziecie jeszcze jakieś pomyłki to piszcie. |
Fajny temat... ^^
Mnie się bardzo podoba taki temat ze starymi filmami Tibii zawsze mnie ciekawiła historia Tibii, temat można przykleić, aby dodawać co jakiś czas jakiś film ze starszych wersji Tibii... :D
|
:fool: Kiedyś Tibia była fajna.. teraz traci klimat, bo większość graczy traktuje ją jak hack&slash.. bij expa ile wlezie to takie fajne
:fool: :fool: |
świetny temat, powodzenia z szukaniem nowych filmów (tzn starych xD)!!
|
poprostu ROX!! Napracowałeś sie nieźle zaraz zobacze ten mecz piłki nożnej ;p
|
Cytuj:
@topic Ciekawe, zabieram sie za sciaganie ; ). |
@up
No fakt, a byłem pewien, że to Linux. Trochę jestem nie na czasie:p Żeby już nie było niejasności, podaję tu wszystkie dostępne wersje Smackera:
|
Omg!
Kiedyś tak spróbowałem zrobic ,ale zobaczylem ilwe to pracy to zwątpiłem w siebie.Bardzo ładnie Ci to wyszło 5kg respektu:P popatrz troche na youtube tam cos bylo i poszukaj drugiego filmu o miessiahu bo pierwszy prawie kazdy posiada są podobno 2 filmy o nim więc do roboty.Jestem za przeklejeniem tego tematu!Każdy "Tibijskii Historyk"będzie mógł się posilic w nowe(stare:P) filmy.
Pozdrawiam. |
Super temat, jestem za przyklejeniem. Zawsze interesowała mnie stara tibia, teraz moge to w końcu oglądnąć.
|
Postanowiłem dodać specjalny BONUS, czyli mój filmik przedstawiający rozwój Tibii przez te 10 lat:
http://youtube.com/watch?v=qyk8OT2O_rc Zapraszam do obejrzenia! |
Dzieki za poprawe:) Juz wszystko dziala :)
Ehh jak fajnie powspominac stare czasy :) Jak jeszcze stare aole byly i jak sie ginelo to nawet 1% nie tracilismy expa, skile zostawaly w takiej postaci jakie byly, nie bylo skuli chowalo sie za parcelami jak gs szedl :D Stare Dobre Czasy8o |
Krótko Gratz :D
|
Good Work!:D Ładnie to wykonałeś ;) poZdrawiam ;D
|
Kurwa kolejny ARCHEOLOG.
|
Szkoda, że nie mogłem wtedy grać... Widząc te filmy z góry mogę powiedzieć, że wtedy grali prawdziwi gracze, a nie średniej inteligencji dzieci...
Btw. Nie mogę pobrać tych filmów ze smackera... Piszę, że nie ma tego w archiwum :/, a gdy klikam prawym>zapisz element docelowy zapisuje mi się tylko plik .html ... @down Ahhh... Nie zauważyłem thx archeologom ;) |
Może dlatego, że temat ma ponad ROK i te pliki pewnie już wygasły niektóre?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |