![]() |
Bardzo dobry poradnik gdyby nie kilka błędów jakie wymieniono powyżej. Ogólnie 9/10 Brawo :cup:
|
...
Takie se.. nie wiem komu to potrzebne do wiadomości ale niech będzię
5/10 |
Ciekawe...
Przyznaję, iż jest to bardzo ciekawe co napisałeś :) Ciekawe, czy ta historia z DS Legsami jest prawdziwa ;( ;( ;( Ale git :] Pozdro ziomki :evul:
|
Pare itemkow moglbys dodac, zauwazylem tez pare bledow (m.in z Mandrake z Tiquandas Revenge, poniewaz jest ich jak na lekarstwo, nie to co soul ston, czy nose ring; dla przykladu pierwszy i jedyny mandrake na solerze posiadam ja, a soul orbow - nose ringow liczba waha sie miedzy 5-8).
Ogolna ocene daje 8/10. Pozdrawiam. |
Cytuj:
PS: Ja chyba też bym wolał żeby moje rzeczy przepadły niż żeby miał je ktoś inny. |
/ Blassed Shield / Nagroda od Bogów / (0-3)/ chyba pisze sie Blessed Shield :P
oraz / The Medal of Honor / Nagroda przyznawana przez xxxxxxSupported Funsites / (3 w całej Tibii) pisze sie chyba Honour i zdaje mi sie ze pisze sie takze Fansites :] |
Na jakiej podstawie napisales to wszystko ?
Skad miales te informacje ? |
ladnie
Ladnie ale na Antice widzialem 3 power arrowsy tydizen pozniej ich nie bylo...ciekawa historia pewenie owner je wziol do dp i psanowal widizalem je w domku zecz jasna
|
Jesli chodzi o legsy
Ja slyszalem ze tamten wrzucil legsy do wody jak go atakowali high lvle
i przestal grac w tibie :mag: |
Cytuj:
|
Dość wiarygodne...
Eternal ~ prawdopodobnie posiada DL (Demon Legsy), gdyż widziałem to na SS'ie w sumie nie mam żadnej pewności że to nie był fake, tak jak klijent sie chwalił że ma GH i DSL, to byl fake na 100 %. Kiedyż to nie realne, lecz Taifun ~ ma GH widzialem zdjecie jak Taifun ~ jest zamieniony w GH i jest ten opis (18:23 You see.... )
|
@UP
Zrób sobie chara na Antica , tam jest pełno golden helmetów i większość rarów ; ) |
Cytuj:
Tak EO ma demon legsy i horned helmet a wszystko to bylo widac na filmach jakie krecil wraz z Willem Huntingiem na huntach |
Cytuj:
|
Ogólnie troszke bledow ale bardzo fajna sprawa...
|
Cytuj:
Nazwa / Legenda / (Ilość na przeciętnym serv.) lub (jeśli jest ale tylko na starych serv.) Czerwone bo amera jest stara, 0-1 bo eternal ma ale nie na wszystkich starych serv jest, gdyby eternal nie miał było by (0) |
Poradnik ogólnie spoko;) , pare błedów jest lecz sam nie napisał bym tego lepiej :p . Daje 9/10
|
Bardzo ładny poradniczek. Było kilka błędów ale ogólnie extra.
Oby więcej takich poradników. Mogłeś dodać np.: skóre juggerenauta (nic niewiadomo) "opaskę" na ręke hand of crused fate Guido doll ... Na tibi erig wpisz guido doll w wyszukiwarke wyjdzie ci "Un... Sprites" Kliknij i tam masz takie różne graficzki. Możesz wkleić i napisać że niewiadomo bo dla tych co tam niepatrzą było by to zdziwienie dla newbie które tam niepatzą. Na serio było by to miłe dla oka. Poadro, Zipper |
Nawet Nawet ale sporo błędów dam 7\10 (dwarven armor to maly rar, nagroda z questa dla faca na 35lwl :P:P)
|
Wiem gdzie znajduja sie golden boots. Na novej w domku sira baxtera w ankh
http://images21.fotosik.pl/9/412605d6a8d4a9fam.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |