![]() |
Coś se przypomniałem własnie. ;)
Przychodzi baba do lekarza z wróblem w dupie. - Co pani jest? - Mnie nic, ale mężowi chyba ptaka urwało. |
Siedzi sobie baca gdzies na hali i podchodzi do niego tursta :
-Baco czego sie tak kiwasz ? -Ja sie nie kiwam ja sie wacham -To dlaczego sie wachasz ? Wczoraj bylem na slubie, moja Hanke zgwalcili a mnie wpierd*l spuscili... -No dobrze, ale dlaczego sie wachasz ? -Zapraszaja nas na poprawiny, Hanka sie zgodzila, a ja sie wacham... |
Jasio razem ze swoim kolegom Stasiem szli przez las. Las ten był baaardzo długi i szeroki. Chłopcy chcieli sobie nazbierać koszyk grzybów. Jasio miał koszyk, Stasio nożyk, a koszyk miał uchwyt. Uchwyt był ten specjalnie wyprofilowany, aby nie ześlizgiwał się z ręki. Więc Gdy chłopcy tak sobie szli przez ten las natknęli się na grzyba.
- O w mord ziom! Zoba jaka sztuka! Tnij! - Zakrzyknął Stasio. - No zajebiście zią, ale on on jest jakiś... dziwny? - Co masz na myśli? - Stachu nie wiedział ocb koledze - Zoba na jego kapelusz. Jakiś taki nijaki. - Wiesz co? A może to halucynek! Zajebiscie bierzemy!! I tak o to ucieszeni przyjaciele ze swojego znaleziska postanowili je od razu wypróbować. - Ej, ale jak to się zażywa? - Nie wiem. Pewno jak wszystko wciąga się nosem. Jasiu postanowił że wypróbuje i wciągnął kapelusz grzyba do nosa. - O w mordę krasnoludki!! - Daj mi, daj mi, daj mi!!- Domagał się stasiu po czym wziął ogonek i zassał nosem. AAAllleee jazda. Potem chłopaki poszli do lekarza a lekarz też baba HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHhahahahah ha ha ha he he hhe... he? |
-tato słyszalem ze twoj ojciec byl debilem
-chyba twoj - dlaczego blondynka lize zegarek? - bo tic tac ma tylko dwie kalorie biegnie Jezus po jeziorze i krzyczy: tato tato daj poplywac -czym sie rozni blondynka od Boga? -Bog jest nieograniczenie milosierny a blondynka niemilosiernie ograniczona |
Więzienie. W jednej celi siedzą zoofil, pedofil, nekrofil i masochista. Nagle zoofil mówi:
- Ale bym sobie zgwałcił kotka... - I żeby młody był - dodaje pedofil - I najlepiej martwy... - dodał rozmarzonym głosem nekrofil. Po chwili ciszy rozlega się głos masochisty: - Miauuu... |
Cytuj:
Najlepsze - Rege i Daniel. ... opowiedziałbym taki jeden, ale musiałbym coś zagestykulować, a się nie da, więc się powstrzymam ;S |
Pani pyta dzieci kim chciałyby zostać w przyszłości. Jasiu zgłasza się i mówi :
- Ja chciałbym zostać skur*****em. -Ależ Jasiu, co ty mówisz? - Tak, bo Tata zawsze mówi : "Zobacz jaką willę ma ten skur***** , Zobacz jakie auto ma ten skur*****." |
Trzech kolesi złapało złotą rybkę. Rybka, jak ma w zwyczaju mówi:
- Uwolnicie mnie, a spełnię każdemu z was po trzy życzenia. Kolesie pogłówkowali, po chwili mówią - Okiej. Pierwszy zapodaje: - Ja to bym chciał mieć piękny dom w Bieszczadach, do tego konto z 10 milionami dolarów i piękną żonę. Rybka mówi: - Done. Drugi mówi: - A ja chcę mieć udziały w wielkim, międzynarodowym koncernie, ekskluzywną restaurację w centrum stolicy i 2 mulatki. Rybka odpowiada: - No to masz. Trzeci facet zastanawia się przez chwilę i zaczyna wymieniać: - A ja to bym chciał, żeby lewa ręka mi ciągle wirowała nad głową, prawa ręka żeby się gibała wzdłuż ciała a głowa żeby ciągle waliła w przód i w tył. Rybka na to: Stary, mogę to zrobić, ale jesteś pewien? Wiesz, masz trzy życzenia i możesz prosić o wszystko. Trzeci facet odpowiada: - Taaak, jestem pewien: lewa ręka ciągle wiruje nad głową, prawa się giba wzdłuż ciała, a głowa na*******a ciągle w przód i w tył. Rybka klasnęła płetwami i stało się. Po roku spotykają się ci sami trzej faceci, by poopowiadać. Pierwszy mówi: - Paaaanowie, jest zajebiście! Cisza, spokój, dobra i piękna żona, i żyję z procentów. Drugi opowiada: - A ja mam wchuj kasy, jestem wiceprezesem zarządu i dzień w dzień rucham 2 mulatki. A trzeci facet, stojąc i wymachując kończynami bełkocze: - Kuuurwa, chyba źle wybrałem. |
Cytuj:
|
Usłyszałam od kumpeli (nie to, że nie jestem patriotką czy coś):
Leci dwóch Rusków nad Polską i jeden mówi do drugiego: -Jakie małe państewko, co to? -Polska -Ale pewnie bida tam panuje ;] -No też tak myślę. -Zrzucimy bombę? -Niee! Zrzucimy kromkę chleba i sami się pozabijają... |
Zosia po wyjściu z muzeum mówi zachwycona do koleżanki:
-Ale ta grecka rzeźba gladiatora miała wielkiego penisa! A koleżanka na to: -No, a jaki on był zimny! Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Irlandii. |
2 kumpli sie spotyka i mowi:
-Ej ty sluchaj...łechtaczka jest z przodu czy z tylu? -Z przodu. -O kurwa to ja sie przez godzine bawilem hemoroidem... |
Przychodzi zakonnica do księdza i się pyta...
-Co to jest pi*da? Ksiądz nie wie o co chodzi... - Pi*da to jest czoło... - A Ch*j? - Ch*j to jest... (ksiądz nie wie o co chodzi w ogole) ... nos... - Ostatnie pytanie... A co to jest... Kur*a? - Kur*a to jestes TY! (Się zdenerwował.) Następnego dnia zakonnica jedzie autobusem i mowi bardzo wyraznie chcąc zaszpanowac nowymi wyrazami: - Ale mi się pi*da spociła. Wszyscie sie na nia patrza - Hmm... cos mnie ch*j swędzi... Cały autobus sie na nia gapi - No co sie tak patrzycie? Ku*wy nie widzieliscie? :p Lol :P |
Dobra teraz coś na serio napisze 8o
Mąż do żony: - Wygrałem w Totka!! Pakuj się!! - O jak fajnie! Gdzie jedziemy?? - Nigdzie! Wy********j! xP |
Up:
Boże jaki żal. |
@up
nie idzie się nie zgodzić. Cytuj:
|
- Mamooo! Chcę ciasteczko!
- Są na stole, kochanie, weź sobie. - Ale mamo! Ja nie mam rączek! - Nie ma rączek, nie ma ciasteczka. Tak wiem, mam spaczony humor. Cóż, taka ma natura. |
Mały rumun mówi do matki:
-Mamo, kupę! Ona na to: -To idź do kuchni i se ukrój. :cup: |
A dlaczego Robin Hood?
Ukryty tekst:
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
-Doktorze mnie to wszystko w*****a ! - a próbowała pani seksu ? - a co to ? :o - proszę sie rozebrać... no i tam paraszkowali, po chwili doktor sie pyta : - i jak ? - niech się pan zdecyduje czy pan wkłada czy wyjmuje bo zaczyna mnie to w*****ać ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |