![]() |
Nie podoba mi się to, że błyski na ostrzu są ułożone nierealnie.
|
Miecz średnie.
Ale... Witamy z powrotem Khan Musiałem to napisać :D |
Khan, i tak zawsze będę zazdrościł Ci wyobraźni.
|
Skoro logo też można oceniać, to jest mierne, i to cholernie. Ty, jeden z guru forumowych grafików, robi taki szajs? Toż to wyczucia smaku Ci ubyło troszkę. Sama praca "ręczna" jest dość ciekawa, ale te badziewne efekty w Photoshopie są tam zupełnie nie na miejscu. Starzejesz się :-)
|
Coś mi nie pasowało... Ten Khan? Albo teraz widze dużo pięknych prac, albo to twój poziom spadł przez tę nieobecność ;D ( w to wątpie, ale pamiętam jeszcze czasy kiedy ciągle obijał mi się o uszy twój nick jako graficznego madafakera )
|
Khan... hehe.
Więcej słów nie trzeba. |
Cytuj:
Zresztą, mam teraz sporo pracy- olimpiada biologiczna, sesja RPG... Anyway, już nie robię w pixel artach, nie wiem nawet czy umiem... ;] Stałem się "krytykiem". Cytuj:
EDIT: Cześć, Khan @2xdown W poniedziałek. I nie dziękuję, bo to przynosi pecha. :P |
Cześć, Khan.
|
Zawsze podobały mi się Twoje prace Khan.
@Shan Olimpiada już w sobotę z tego co mi wiadomo? Powodzenia ;) |
Zaczynam żałować, że Cię nie znałem ;p Niewiem, zaraz może poszukam Twoich prac z przed lat :D Zobacze co potrafiłeś a co pokazałeś tu ;p
Trzym sie. |
Cytuj:
2. Cytuj:
3. Jak tylko będzie weekend to będziemy się mogli nagadać. Mam Ci duuuużo do powiedzenia. :) |
Ja wiem ze Ty zawsze rysowales to co Ci przyszlo do glowy i nie kopiowales nikogo ale moze sprobowalbys zrobic wierna kopie miecza Lionheart z Final Fantasy 8? Jestem poprostu ciekawe jakby Ci wyszedl bo widze, ze trafilby w Twoj styl :P
postaram sie znalezc jego foto bo nie wszyscy przeciez musza uwielbiac FF i nie wiedza o co chodzi :P Foto kijowe ale nie moglem lepsiejszego dorwac :/ http://tartarus.rpgclassics.com/~ff8.../lionheart.gif Gunblade ze skrzydelkami jak BOH xD Mysle ze by pasował troche do Ciebie :P PS. Jesli nie trafilem to moze ktorys z mieczy Tidusa (FFX)? http://www.ffcrystals.limited-chaos....pons/Tidus.jpg To nie jest zamowienie. Poprostu ciekawosc, a jesli Ci sie bedzie nudzilo to moze znajdziesz czas narysowac :P |
Cytuj:
|
Zeszmaciło się troszkę talent, co? Moim zdaniem szkice lepiej ci wychodzą.
|
@up
Talent się nie "zeszmaca". Talent trzeba na nowo rozbudzić, bo sobie nieco przysnął. Ale tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze ;p |
Dodałem 5 obrazków (w pierwszym poście) więc odświeżam temat i proszę o komentarz.
|
Ladne mają oldschoolową klasę ;) 9/10 (nie lubię różowego tla) Khan zrobisz jakieś zlecenie?
|
Pewnie :) Patrz post #32
|
Poproszę o tarczę rzymską i szatę Jezusa (chce zobaczyć jak zrobisz pofałdowania) Dzieki.
|
Muszkiet ładny, róg i kule też, firebow ujdzie, pozostałe 2 nowe mi się nie podobają ^^
Ale inwencję to Ty masz : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |