Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110868)

Vadeer-666 13-01-2007 12:50

Dla MS'a żaden problem odrobić lvl. :)
Mówi się trudno bo ziomek jest ogólnie spoko co wywnioskowałem z tego jak z nim gadałem...

Medivh Shady 13-01-2007 12:53

zawsze latwiej jest zaplanowac massloga jak sie rozpoczyna wojne i zawsze wychodzi on w 100%.

customer17 13-01-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyggy (Post 1192093)
ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj. X(

Tu nie chodzi o to, że każdy głupi potrafi... Trzeba wiedzieć na co iść i trzeba chcieć no i mieć dużo czasu... Nie sądzisz chyba ze noobek, który stoi pod depotem kilka godzin dziennie nie robiąc nic... a raczej robiąc nooba z siebie zdoła nabić szybko lvl... Chęci, dużo wolnego czasu oraz trochę rozeznania w tym co się robi wystarczy żeby stać się h lvlem :) Do nabijania lvli pvp nie jest potrzebne...

Zyggy 13-01-2007 13:32

SPROSTOWANIE: \/

Przeczytaj dokladnie co ja napisalem. Ja mowilem wlasnie ze zeby miec wysoki lvl to trzeba sporoi umiejetnosci. Skopiowales mnie, kiedy ja mowilem ze nie zgadzam sie z innym uzytkownikiem, ktory mowil ze kazdy glupi potrafi szybko nabijac lvle. I ja napisalem ten post mowiac ze to nie jest tak latwo jak mu sie wydaje.

Osiol221 13-01-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez customer17 (Post 1193805)
Tu nie chodzi o to, że każdy głupi potrafi... Trzeba wiedzieć na co iść i trzeba chcieć no i mieć dużo czasu... Nie sądzisz chyba ze noobek, który stoi pod depotem kilka godzin dziennie nie robiąc nic... a raczej robiąc nooba z siebie zdoła nabić szybko lvl... Chęci, dużo wolnego czasu oraz trochę rozeznania w tym co się robi wystarczy żeby stać się h lvlem :) Do nabijania lvli pvp nie jest potrzebne...

"Lepiej kilka paść i mieć siłe niż mieć wysoki lvl i nie mieć żadnej siły" =) nie sądzisz ze idealnie te słowa pasuja do non-pvp? =)

nex1115 13-01-2007 14:22

Ludzie powiedzcie mi...jak wejśc zeby oglądnąć ten film?...bo niemoge wejść i nic;/

Osiol221 13-01-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyggy (Post 1193860)
SPROSTOWANIE: \/

Przeczytaj dokladnie co ja napisalem. Ja mowilem wlasnie ze zeby miec wysoki lvl to trzeba sporoi umiejetnosci. Skopiowales mnie, kiedy ja mowilem ze nie zgadzam sie z innym uzytkownikiem, ktory mowil ze kazdy glupi potrafi szybko nabijac lvle. I ja napisalem ten post mowiac ze to nie jest tak latwo jak mu sie wydaje.

jejku ja ty pięknie zdania składasz :D

zinek 13-01-2007 17:16

ci co gadaja ze on sharuje/macruje etc to sa boty ktore tylko zazdroszcza i nie potrafia nic sami zrobic

Zyggy 13-01-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221 (Post 1194173)
jejku ja ty pięknie zdania składasz :D

Wiem :P. Nie wiedzialem jak to wytlumaczyc i wyszło takie nie wiadomo co. :)

Pan i Wladca 14-01-2007 00:52

Aata~~ bierz turtli i rob z tym porządek. Jak na Arcani mogą was tępic?!
Fosfik- śmieć i tyle.

Emperor 14-01-2007 17:56

I co stego ze dednol. I tak by nas wszystkich na soluwe wziol.X( ale :mag: z niego jest super mozna go tylko podziwiac

Belfagor 14-01-2007 22:45

Ehhh...

Powiem tyle, ten filmik jest dowodem na to że po tibijskim świecie chodzą WIELKIE nOOby przez duże O. Popieram tych którzy twierdzą że nie łatwo jest nabić taki lvl, Brava. Lvl według mnie to Prawie wszystko, pokazuje doświadczenie gracza i ile harował więc nie wciskajcie mi że łatwo jest nabić LVL 200:evul: !!! Pośmieje się jeśli się dowiem że robiliście 2 lvl w miesiąc a nie jak chłop robił 200 w 3 lata. Naprawdę jesteście debilami jeśli myślicię że to łatwo.X(

EtoXx 15-01-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belfagor (Post 1197943)
Powiem tyle, ten filmik jest dowodem na to że po tibijskim świecie chodzą WIELKIE nOOby przez duże O. Popieram tych którzy twierdzą że nie łatwo jest nabić taki lvl, Brava. Lvl według mnie to Prawie wszystko, pokazuje doświadczenie gracza i ile harował więc nie wciskajcie mi że łatwo jest nabić LVL 200:evul: !!! Pośmieje się jeśli się dowiem że robiliście 2 lvl w miesiąc a nie jak chłop robił 200 w 3 lata. Naprawdę jesteście debilami jeśli myślicię że to łatwo.X(

a może by tak nooby przez wielkie N?
:p :baby:

d4rqu 15-01-2007 04:38

Po raz kolejny utwierdziłem się, że na wojnie przydatni są tylko magowie i druidzy (może jeszcze pałek być który będzie magic walle puszczał:P). Taktyka na wojnie to strapować kogoś w 10 osób i walić w binda sd. Wielka mi filozofia:D

Lipton'ek 15-01-2007 18:02

Cytuj:

Emperor:
I co stego ze dednol. I tak by nas wszystkich na soluwe wziol. ale z niego jest super mozna go tylko podziwiac
g***o prawda, aata only expic potrafi a pvp to wątpie czy wziela by na solo fose :P

widzilem jaki jest dobry --> jak walil w aresa exori mort, chyba padaczki dostal jak zobaczy napis ,,You are dead" i musi level odrabiac :P

adis 15-01-2007 21:49

ja bym na niego miejscu brał zawsze sd:p :p :p :p :p :p :p :p

Zyggy 15-01-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adis (Post 1200069)
ja bym na niego miejscu brał zawsze sd:p :p :p :p :p :p :p :p

LOL. A myslisz ze on nie ma przy sobie sd ? Dla niego pewnie 50 bp sd + to standard, juz nie wspomne o uhach ;p

Giver 16-01-2007 10:36

Fosfik szmata :P

[CHAR][/CHAR]
Moim zdaniem Fosfik sie zachowal jak szmata woli sie pobawic jak :baby:

ps. Aata i tak jest najlepszy

i Polska jest :cup:

Dragon Len 16-01-2007 17:53

Tak. Fosfik najlepszy....Gówno prawda. Się podniecił bo ma największy lvl. Zrobił sobie postac na nowym servie, kupił PACCA i expił i nikt mu nie przeszkadzał. A teraz zabija...Idiota jeden X( @Topic. A tak. Polacy najlepsi :)

Rychulec 16-01-2007 18:29

O kurwa co na tej Arcani sie podziało????
Czemu Fosfik jużnie jest w Dpft i dlaczego toczy z nimi wojne????
Rok mnie niebyło i takie zmiany:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43.