![]() |
Cytuj:
masz 100% racji. |
No ladnie ladnie teraz zbieraj 500 demonic essence chce dodac ze na test server jak nasza ekipka robila dream~ Knightmare powiedzial cos w stylu "nagrody z tego questa sa na poziomie poi" wiec warto te 500 demonicow zbierac :D
|
Cytuj:
|
-.-
Walić QS...-.-niech to zmienią na tym forum bo są dobre filmiki, które pokazują questy i nie w tym nic złego...
|
Dokładnie, popieram user'a wyżej!
Jak ktoś chce, niech ściąga. Jego wola. |
Cytuj:
20:02 Strinnity [194]: ffs 20:02 Strinnity [194]: its 5.30 am i cant do this shit 20:02 Strinnity [194]: i must be stupid or something Co do questa to... ciekawe zmiany w Tibii ostatnio ;] HotA na rsie... głupi czy odważny... xD |
@up
a widziales, jak po*******al na PoHu przed gsami;) zanim ktos go dogoni... |
to jest antica, nie najnowszy serv ktory ma 2tyg.
|
Mam kilka pytan odnosnie questu:
1. Co daja te rangi ? i wogole po co one sa? 2. Robi sie zadania dla poszczegolnych klanow czy co? zielony jestem odnosnie tego questa. |
o co w tym quescie biega?!
o co w tym quescie biega?! co przesuwasz te poduszki piszesz do paru npc'ow i możesz z pewnego miejsca na PoH teleportowac sie do miast?!
@Topic Nom fajne tylko nie wiem ocb:P |
Rolf zrobilem ten quest ok 3 tygodnie temu .. rolf pierwszy w tibi , to sie usmialem xD , na samej obsidii zrobilo go 6 osob
|
amagad...pogratulowac tylko...ja jak zrobie za rok tego q to bede sie cieszyl...:p
|
Quest ciekawy .. bo to nie jest typowy quest gdzie sie idzie, morduje a na koncu podnosi nagrode. Dobrze ze pomysleli o tym aby pouzywac troszke mozgu.
|
LOL ale obłę!!D!!!!!
|
jedyną nagrodą jest mozliwosc TP'owanai sei
|
HAHA
ciekawy qest i trza glówkowania troche :D :D |
Cytuj:
Więcej takich questów w Tibii. Ciekawy, do główkowania... i długi. Dobre. |
hehe niezłeB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |