![]() |
Cytuj:
po raz któryś mówię, że to nie jest jego!! On ich nie zrobił xD |
o kurde a to sie podlozylem
a na serio a to oki dzieki za uwage ale to i tak nie zmienia mojego zdania o tym poradniku to jeszcze lepiej chcial dac najlepszy przyklad mlodym fejkowcom" |
hm, muszę przyznać, że podoba mi się to. Tyle tylko, że jak już robisz "scarab po trafieniu" trzeba dodać efekt krwi i wpisać ilość obrażeń. na razie bym nie przyklejał, ale za 2-3 części... kto wie? Dla mnie to fajny poradnik.
|
@up
O masz! Miałem mu mówić o tej krwi ale zapomniałem xD @Ghand & Bald Drah Chcecie podzielić los Lolnego? Jak nie to opanujcie sie i przestancie do jastej anielki wreszcie spamować! Nie macie innego zajęcia tylko cały dzień siedzieć na forum? Nie musicie kurcze odpowiadać na każdy post... |
No skoro już jest taki topic to może ytu napiszem :D Ma ktoś może atak z różdżki trującej?
|
jak patrze na twoje "Logo" to az zal mi myslec o twoich "Gimpowych efektach" -.-'
|
Zainteresowałem się tym i mam prośbe:Czy ktos moglby mi podac link do sciagniecia programu GIMP.
|
http://www.fakei.fora.pl/viewtopic.php?t=21
tu gdzieś jest link do gimpa i gtk bez którego gimp nie działa :P |
Dzięki za link, już znalazłem i sciągam :)
|
Poradnik całkiem niezły... 7/10 tak poprostu bo niektóre rzeczy wydaje mi się że są z innych poradników ale ak to spox nawet fajne :)
|
A kto odnalazł Nektopate! He!
|
Poradnik przejrzysty
Ogulnie przyda się new fake newbie ^^ te sprity przydadzą mi się do mojego nowego fake'a ;p Poradnik.... no dam ci te tradycyjne na tym forum */10 5/10 :) bo sądze że stać cię na więcej |
PLAGIAT!
Czy ktoś pozwolił Ci używać mojego outfitu? Może byś pierw spytał o zgodę autora (mnie). :/ Cytuj:
@down: No i co z tego jak i tak dalej to jest plagiat! |
Buchahahahahahaha!!
Haha !! To tym kontem wkleiłem fotkę z obiektami do mojego tematu !! Buchahahahahahahahahaha!!!! Teraz już wiecie, że TibianFake to moje drugie konto!!!! Yes, yes, yes w końcu skończył mi się ban !!!!!!
|
- czyścimy.
|
http://img264.imageshack.us/img264/9664/noobio6.png
Niestety ktos mnie o to poprosil... mo e sie komu przyda |
??
Pomyliłeś temat. Po za tym twój gimpowate efekt można nakładać TYLKO I WYŁĄCZNIE na obrazek.
|
@Tibian
Wlasnie pokazales swoja ignorancja, zwiazana z Gimpem. Mozna najpierw na pusta kartke, a nastepnie na obrazek. PS. Zastanawiam, sie kiedy nastepna czesc poradnika... Jezeli jestes tak w nim obeznany to wiekszych problemow z robieniem go szybko nie mialbys, nieprawdaz? |
@Veruis
Może się nie pojawi ?? Trzymajmy kciuki xDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |