Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Na jakiej zasadzie działa wirus w Rec? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=111524)

sliver 16-01-2007 16:09

@Gadzio_o_Zwierze

o boze czlowieku wez wyjdz na dwor i sprawdz czy Cie tam nie ma. xD wypominasz ludzia ze zachowuja sie niby jak 11 latki a sam prezentujesz poziom 8 latka.

btw: powiedz kiedy masz urodziny to kupie ci klawiature z klawiszem F16, bedziesz sie czul jak bys mial wlasny odrzutowiec xD

Anvortis 16-01-2007 16:19

"Nie jest mozliwe stworzenie pliku rec tworzacego plik exe/dll/vbs- jesli jest niech mi ktos podesle taki plik, z checia sprawdze" Pobieram, stworzenie czegos takiego musialo by byc wczesniej obmyslane i specjalnie umozliwione przez autora programu.

"Jest to możliwe, wystarczy, że zna się choć trochę język programowania, a nie tak jak ty wsiurze.
To, że mieszkasz na wsi oznacza to, że nieznasz sie na komputerach ani na programowaniu i oprócz krytykowania nic innego niepotrafisz robić."

Twoja wypowiedz pokazuje, ze to ty mieszkasz na wsi i nie wiesz czym rozni sie szukanie dziur od programowania. Jesli w programie nie ma bledu umozliwiajacego wczytanie (wykonanie podczepionego kodu) to jezyk mozesz sobie w dupe wsadzic. No chyba, ze jestes tak genialny, ze pierw piszesz exploity, a potem szukasz bugow, na ktore moga dzialac :D...powodzenia.

Co do panow klocacych sie.......wiecie jak dziala wirus w ogole? Po co komu wirus w rec? Wirus ma sie powielac za czym idzie infekowanie plikow oraz funkcje destrukcyjne.

Mylicie pojecie "wirus" z zlosliwym programem, exploitem. Zaraz powiedzie, ze czepiam sie taki rzeczy, ale to ma takie samo znaczenie jak "Ide pograc w komputer" zamiast "Ide pograc na komputerze".

Upierz 16-01-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1201279)
btw: powiedz kiedy masz urodziny to kupie ci klawiature z klawiszem F16, bedziesz sie czul jak bys mial wlasny odrzutowiec xD

HAHAHHA :D

Co do wirów w .rec - wrzyscy jurz majom haka.

alz'q 16-01-2007 16:31

Hmm no szpecki:
po co jest proces "StatusForm" winda 98 ?

ps. czasem go mam czasem nie ale ostatnio nie mam

rendevar 16-01-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1200447)
z Ciebie jest taki obeznany informatyk a robisz podstawowy błąd...TibiCam się pisze, a nie Tibia cam

wiesz co?? dopier,dal;asz sie o nic... wyjdz i niewracaj
ps. napisz o tym ksiazke

XIII 16-01-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz'q (Post 1201323)
Hmm no szpecki:
po co jest proces "StatusForm" winda 98 ?

ps. czasem go mam czasem nie ale ostatnio nie mam

kurde, prezciez Ci juz napisalem.
w hijackthis wywal ten proces - swoja droga jest on nieszkodliwy.

Sir Emilio 16-01-2007 18:00

o kurde... a ja myslalem ze sa klawisze F13 i tak dalej... dzieki ze mnie uswiadomiles w tym, ze takiego nie ma!

a tak pozatym h4x0rZ autorowi tematu powiem tyle... wszyscy to wiedza i na rzesach mozesz stanac i nie wykryjesz go... probujesz zablysnac tym, o czym wszyscy juz dawno wiedza!

Etoric 16-01-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1201526)
wiesz co?? dopier,dal;asz sie o nic... wyjdz i niewracaj
ps. napisz o tym ksiazke

jeżeli on jest taki fajny i chce napisać jakies elo info i mowi o Tibia Cam to nie wiem czy to nowy program czy to blad popelniony przez tego pacana, co widac ze nie ma zielonego pojecia o tym co mowi..

no wiesz jestem fajny sluchał corn'u ..ale nie wiem ze korn sie pisze przez k a nie c...to idz i kup buty nice...przecież dopieralasz sie o jakis badziew....c czy k..wszystko jedno!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07.