![]() |
@up
Vil czemu ocenileś to tak surowo ? ;< |
od kiedy na ghostlandzie zle sie expi palikiem ?? ja na 30 minut biore 100 strzal i zysk mam czesto ponad 500 gp :cup: , dzis wylootowalem 2 life ringi8o 8o 8o B) B) B) i guardian shield8o 8o B) B) B) :D . Chodze na Fire Devil Cave !!:evul:
Ocena 7/10 za mało informacji |
Ze co? na -5 w kopalniach z blokerem bo szybko sie ginie? (czy jak ty to tam okresliles)? expilem sorcem od 33 lvl z Woi (gfb obowiazkowe), exp swietny, loot jak sie ma postmana tez. Knightem troche gorzej ale na 66 lvl ze skillami 84/81 i bardzo dobrym eq wychodzilem mniejwiecej na 0, przy dobrym expie.
Ogolnie slabo opisane miejscowki i kilka niedorzecznosci (tak jak te kopalnie). |
Tylko to jest poradnik dla 20 lvli, a nie 30+, a jeśli chodzi o koment Vil'a, to się nim nie przejmuję, może ma racje, może nie. Ja ten poradnik zrobiłem z mojego punktu widzenia, ktoś inny zrobiłby go pewnie inaczej. Dla mnie mój poradnik jest normalny i nikt mi tej oceny nie zabierze, ale nie czepiajcie się mnie, w końcu mam 12 lat [serio].
|
Ladny poradnik :) 11/10 za nie wymienienie 1 expowiska(i lepiej go nie wymieniaj bo teraz jest fajnie i nikt tam nie lazi po upadate :)
|
Bardzo ładny poradnik.
wedlug mnie bardzo ladny poradni daje 9/10 zwlaszcza podoba mi sie to ze sa obrazki:D
|
Spoko poranik 11/10
Ale czy nie powinien być w dziale poradniki??? |
Poradnik beznadziejny, mapy super ;D nie wiem skąd brałeś xD chyba za dużo prywatnych serwów, ale to nic xD co tam jakiś newbie będzie oglądał i będzie szukał tych miejsc. xDD ROTFL. XDDDDD gl ;p
|
fajne mapy - otsów za dużo co?
poradnik z takimi mapkami jest G...... no dobra kupy wart opisy średnie 3/10 |
Cytuj:
|
wszystko ładnie ,super,ale zeby tak sobie expic i expic to trzeba miec dobre sskille zeby cie tam nie udupili :pallkiem 60/60 min,knightem okolo 70/70 minimum i mlvl sorceiem i druidem z 70 mlvl bo inaczej dupa :wasacz:
|
..........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |