Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Chyba qniec z Tibią... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1118)

Lord piccolo 23-10-2003 17:22

kiedyś domnie się przyczepił jakiś gościu na 40 lvl zrobiłem sobie gościa na rooku i tam grałem przes 5 dni radze ci tak samo

Ettercap 24-05-2004 17:56

a mnie chciał Dorfarat zabić i teraz go przerosłem o 3 lvle a on nie ma przyjaciół więc jak sie nadaży okazja to sie pobawie :] ciekawe czy bawił sie z kimś hmmami 8)

Podpalacz 24-05-2004 18:57

I Ty myslisz ze kazdy ma tyle czasu zeby Cie scigac i rookowac ( nie mowie tu o skullach ). To sa powerabuserzy a jak kazdy rasowy PA szukaja sposobu jak wyciagnac kase, wystarczy ze dasz loga albo nie bedziesz sie odzywac i Cie oleje, lepiej jest mu znalezc nowego frajera:)

Pozdro

Angelus 24-05-2004 19:17

Miałem podobne sytuacje...mam na rooku nowa postac i jakis koles zaczął wymyślać mi od dziwek itp.,robić chamskie propozycje!!! Wkurzylem się i postraszylem go dedem na mainie-poskutkowalo! Pogodziliśmy się powiedzial ,że żartował i sorry-spoko.I tak za takie glupoty bym mu nic raczej nie zrobil,chodzilo o to zeby sie uspokoił. Ale druga sytuacja jest gorsza:gościu probowal mnie zabić na rooku-zlurowal potworki,potem mnie zwyzywal,ja go postraszylem dedem,no i wmieszal się jego kumpel,który mnie zjechal slownie i zapowiedzial deda. Ale pogodzilem sie z tamtym gosciem i mam nadzieje ,ze bedzie spoko! ?( Kto mieczem wojuje ,ten od miecza ginie.

limenu 24-05-2004 19:38

moge ci cos poradzoc

1-byc moze to nie jest diego del'toro tyklko np. diego del'toroS i ktos sie podszywa. gosciu tak MOJEGO kumpla straszyl i teraz raczej juz nie bedzie :D

2-odluz na kilka tygodni granie
3-zrób nową postac i przeslij wszystkoze starej na nią.

Wspuółczuje X(

Gangrel 24-05-2004 20:27

Nie sądze żeby im się chciało cię ścigać po całej tibi po to żeby zabić skoro za jednego hunta do draconi ma więcej. Poczekasz troche i nie będzie źle. 8o

Dummy 24-05-2004 20:51

Tak być nie może!!!

X( Wy jesteście POLAKAMI czy tylko udajecie!?
Prawdziwy POLAK nie da sobie w kasze dmuchać (nawet fireballem), prawdziwi POLACY zjednoczą się w walce z DT!!!
Apeluje do polaków hi-lvlowców i Polskich gildii!!!
Jak zajebaliśmy niemca tak i hiszpana rozsmarujemy!!!
[ALIGN=center]Kto jest ze mną?! [/ALIGN] X(

Stwórzcie armie jakiej Isara nie widziała!!!

Warrior of ksamat 24-05-2004 21:04

Masz peha ja tez gram na isarze i tez mialem podobna sytuacje.
Raz mialem missclicka na gosciu ktory sie naazywa "Palirud" okolo 30 levelu i gonil mnie przez cale carlin az 60 level powiedzial mu ze ma mnie pojscic a ja wczesniej powiedzialem ze zaplace mu ale ma mnie nie zabijac i powiedzial mi ze jak mi zniknie czaszka i sie wyloguje to mam przerobane a ja tak zrobilem.
Pewnego dnia jestem w dp a do mnie przychodzi Windalde deltoro i palirud i mowi ze mam mu zaplacic 4 k albo mam rocka i musialem zaplacic : X(

Ithelios 25-05-2004 08:19

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dummy
X( Wy jesteście POLAKAMI czy tylko udajecie!?
Prawdziwy POLAK nie da sobie w kasze dmuchać (nawet fireballem), prawdziwi POLACY zjednoczą się w walce z DT!!!
Apeluje do polaków hi-lvlowców i Polskich gildii!!!
Jak zajebaliśmy niemca tak i hiszpana rozsmarujemy!!!
[ALIGN=center]Kto jest ze mną?! [/ALIGN] X(

Stwórzcie armie jakiej Isara nie widziała!!!
Kto jest z tobą?Nikt.Sam idź walczyć swoją zajebistą 8lvlową postacią(no-nadajesz się też do noszenia run tylko uważaj na bolesne obszarówki w czasie bitwy....)

@on topic.Nie rozumiem takich ludzi.Byłem "hunted" z 10 razy i też przez wielu high leveli.Olałem ich,ostrożnie się poruszałem nosiłem destroy fieldy i magic walle.2x uratowało mi to życie.Potem koleś nie próbował i zaczął szukać innego frafera.

P.S.Topic chyba odświerzony sprzed roku.....

Major 26-05-2004 11:02

DEl'toro to nooby!!!!!!!

:) :) :) u mnie w elblagu Kitek hellrider ,loczqhellrider i inni
kumple z reala i z isary zrobili wojne z del'toro kitek byl na dlach wypadl mu dsm wpadl del'toro powiedzial ze to jego dsm bo to jego miejsce do hunta a go wczesniej nie bylo kitek zrobil wojne zajebal del'tora ale oni pozniej tez go jebneli no i co zrobic ze takie nooby rzadza na isarze (: :( :)

SkiLo 26-05-2004 12:13

panowanie Del'Toro sie konczy. skad to wiem? czytalem w wywiadzie ze szykuja sie na nowy serwer,czyli na Isarze wybija kogo sie da dla zabawy i sie przeniosa pewnie.

Randagast z isarki 26-05-2004 17:38

po 1 mógł to być name fucker (czy jak to tam się zwie) a nawet na 100% był to on.!!(jeśli już ktoś to powiedaiął to sory

Jackiew 26-05-2004 20:49

:[

Ku<cenzura>
Wy tu gadacie o takich rzeczach
muj qmpel miał gorzej podeszli do niego trzej POLACY
80 levele
i mówią
-No to teraz dasz nam 30k albo rocka masz
No i musiał płacić za drugim razem chcieli 90k X(
X(X( qmpel miał 42 level

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28.