![]() |
Cytuj:
|
Niezły poradnik... wszystko ładnie, przejrzyście itp. Ale tak jak ktoś wyżej napisał siedzenie na ratach do 8 lvl jest nudne i dłuuugie... A tak to wszystko ok... pozdrowienia Ciufcia;)
|
Cytuj:
Dla Ciebie wielki :cup: |
No Bardzo ladnie i wszystko dobrze szczegółowo opisane :) Widac ze sie postarales i o ile ty to pisales to napewno ci to troche czasu zajelo! Pozdrawiam!
|
Witam!
Bardzo mi się podoba ten poradnik... i z chęcią z niego skorzystam. Jestem początkującym graczem(no może nie aż tak), więc na pewno mi sie przyda. Pozdrawiam! |
Widze ze jestes male.Ciekawe czego uzywasz do pomocy w levelach
@topic Niezly temat,Dalbym 9/10,ale podales tam wiele zbytecznych informacji |
No no naprawdę się postarałeś. Dla nowego rookstayera napewno złoty poradnik :cup:
|
Depo Chary!
Depo Chary!
DP Char nie może mieć 1lvl ponieważ skasują go po miesiącu na 2lvl DP Char zostanie usunięty po 2 miesiącach 3lvl po 3 miesiącach ITP ... Najlepiej wbić dp charem 10 lvl po tym czasie robic new:baby: to mnie denerwowalo na rooku temu gram na mainie ;( i jest spoko:cup: |
Help ! :/
Mam pytanie.
Wie ktos jak zrobic "opis" swojej postaci? Chodzi mi o to ze pisze jak ktos nacisnie 2 przyciski pyszy na postac moja to im bedzie pisalo nick (lvl). Nie ma zadnego powolania (Rookstayer). <- [tylko po angielsku] I to jest mozliwe ! Poniewaz widzialem na wlasne oczy !!! |
Help ! :/
Fajny poradnik !
Mam pytanie. Wie ktos jak zrobic "opis" swojej postaci? Chodzi mi o to ze pisze jak ktos nacisnie 2 przyciski pyszy na postac moja to im bedzie pisalo nick (lvl). Nie ma zadnego powolania (Rookstayer). <- [tylko po angielsku] I to jest mozliwe ! Poniewaz widzialem na wlasne oczy !!! Pomuzcie PLISS |
chyba chodzi ci o to ze ktos jest w gildii i ma tam swój opis(ten w nawiasie)
|
@x2 up
Double post |
Dzięki za super poradnik, chciałem iść na Main ale chyba zrezygnuję:cup:
|
Cytuj:
|
mógłbyś dopisać był update i ... dodali nowe rzeczy a ogólnie fajny poradnik
|
Poradnik cool B)
|
Cytuj:
głowy; ręki; myszki; klawiatury; Ad2. Od przybytku głowa nie boli. |
Zastanawiam się, po co rookstayerowi poradnik...
|
Bezcenny dla stawiających pierwsze kroki na tej drodzehttp://images.tibia.pl/forum/images/smilies/puchar.gif
ocena:11/10;) Ale jedynie utwierdził mnie w tym co już wiedziałem. |
Poradnik 20/10
Tylko mam takie male pytanie, widzialem jak ktos pisal ze mozna gdzies zdobyc "silver amulet", tylko gdzie ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |