Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Degrassi : Nowe Pokolenie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=112303)

jeyti 20-01-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karlossik (Post 1209899)
Ty no kiedyś czasem to oglądne jak leci... ale z tym "Dead'em" to się nie spodziewałem O.o . Ciekawe czy ten odcinek też na Zig-Zapie pokażą.

Pokażą, albo wytną i pokaza tylko jak ta gosciowa.. liberty bodajze wola o pomoc. Ogolnie to dali plame bo na stronie napisali ze to jest od 7 lat ;p ta szczegolnie 5 i 6 sezon ;p

janek@ 20-01-2007 16:34

Czasem jak na to natrafie, a nic innego na Disc sienc nie bedzie to sobie poagladam ;p. Nprawde to seriali typu m jak milosc lub samo zycie nie ogladam i ogladac nie bede.

]v[ichal 20-01-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ktośtam
ZigZap śmierdzi...

W takim razie ZigZap to twoja stara. Nie ma to jak podparte argumentami zdanie, zajebisty jestes ziomuś, piąteczka.

Ja ogladam i degrassi i RFR, i amande (najbardziej mnie niszczy Moda Na Moody ;DDDD ) ;D Te 3 seriale wymiatają i ogladam je juz chyba po raz 5. No moze oprocz Degrassi, bo 3 serie widzialem tylko raz, i nie moge sie doczekac 4 i 5 serii ;) Jezeli chodzi o Degrassi, bo o tym temat, to najlepsza byla ostatnia seria, bo bardziej na czasie, tamte 2 poprzednie to taka wieś troche. Teraz serial jest bardziej dla mlodziezy, niz dla podrostków w wieku 13-15 ;). Najbardziej to chyba lubie Jimmiego ( Spoil:
Ukryty tekst:
w następnej serii niestety bedzie kaleką, przez Spinnera, jakis ziomek go postrzeli i uszkodzi mu coś bodajze i Jimmy trafi na wozek
) i Ellie ( taka ladna dziewczyna, a sie tnie ;-P ). Najbardziej denerwuje mnie Ash ( gothic juz nie jest trendy, lol ;-) )i ten pedal Marco ;-). Pozdro

Nosferatu 20-01-2007 17:08

nie ogladam bo nie mam ZigZapa czy jak to sie nazywa chociaz z postow moge wnioskowac ze to moze byc ciekawie

jeyti 20-01-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal (Post 1210354)
W takim razie ZigZap to twoja stara. Nie ma to jak podparte argumentami zdanie, zajebisty jestes ziomuś, piąteczka.

Ja ogladam i degrassi i RFR, i amande (najbardziej mnie niszczy Moda Na Moody ;DDDD ) ;D Te 3 seriale wymiatają i ogladam je juz chyba po raz 5. No moze oprocz Degrassi, bo 3 serie widzialem tylko raz, i nie moge sie doczekac 4 i 5 serii ;) Jezeli chodzi o Degrassi, bo o tym temat, to najlepsza byla ostatnia seria, bo bardziej na czasie, tamte 2 poprzednie to taka wieś troche. Teraz serial jest bardziej dla mlodziezy, niz dla podrostków w wieku 13-15 ;). Najbardziej to chyba lubie Jimmiego ( Spoil:
Ukryty tekst:
w następnej serii niestety bedzie kaleką, przez Spinnera, jakis ziomek go postrzeli i uszkodzi mu coś bodajze i Jimmy trafi na wozek
) i Ellie ( taka ladna dziewczyna, a sie tnie ;-P ). Najbardziej denerwuje mnie Ash ( gothic juz nie jest trendy, lol ;-) )i ten pedal Marco ;-). Pozdro

To jest dopiero spoil
Ukryty tekst:
J.T Zginie ;p

Nikast Shynix 20-01-2007 21:38

Ja to już się w tym wszystkim nie łapie... Jeden ziomek najpierw zwierza się jakiejś dziewczynie, że pociągają go faceci i że chyba jest gejem (czy jakoś tak) a po kilku(nastu?) odcinkach się z nią całuje i w ogóle... To ona jest w końcu gejem czy nie?
Ale jak już na to trafię (rzadko mi się to udaje, bo o 20.00 telewizor jest u mnie w domu oblegany przez siostrę, a tego drugiego obejrzeć nie mogę, bo w szkole jestem) to raczej oglądam. Ale wiernym fanem to raczej nie jestem.

Karl0ss 20-01-2007 21:55

Matko co tu sie/ dzieje normalnie niedługo będzie "Moda na trupy"... no ten postrzelony, ten nie żyje (Lubiłem J.T. ;( ). Niedługo to strach pomyśleć co zrobią O.o...
Co do RFR (Radio Free Roscoe - Radiostacja Roscoe) To jest świetna tylko niestety się kończy przez co 9/10 odcinków już widziałem, ale i tak jest świetne xD

Pozdrowienia

Fejkowiec 20-01-2007 21:56

Degrassi ; nowe pokolenie - ogladalem all odcinki, procz tych nowych co nieraz leca ciagle:) ale ogladam regularnie.... ; >

Good.

Vekegi 20-01-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal (Post 1210354)

Nie ma to jak tępa odzywka bardzo na poziomie, napinka przez internet pod adresem kogoś rodziców - żałosne

ale, żeby nie było aż takiego dużego offtopa to napisze, że dawno nie oglądałem zigzapa, ale niektóre fajne bajki były ;-)

Pramus 20-01-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jeyti (Post 1209832)
Ta.... kawałek z 6 seri
Kod:

Spoiler!:P

O qwa....Tu mnie rozyebalo...

Ghost Nieudany 21-01-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1211329)
Nie ma to jak tępa odzywka bardzo na poziomie, napinka przez internet pod adresem kogoś rodziców - żałosne

Ile razy mamy powtarzać, że "twoja stara" to nie inwektyw w stronę rodziców?

@topic
Nie łapię się już na te "młodzieżowe" seriale. Więcej w tym fikcji niż prawdziwych historii z życia młodych.

Smetana 21-01-2007 00:31

Cytuj:

@topic
Nie łapię się już na te "młodzieżowe" seriale. Więcej w tym fikcji niż prawdziwych historii z życia młodych.
W większości seriali jest fikcja a nie prawdziwe historie :P.

Vevi 21-01-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłoptaś (Post 1209698)
Najlepszy to Szał na Amande, ten film podbija wszystko co moze istniec.
Te odcinki sa tak chore ze az smieszne !

Zgadzam sie xDD

Co do "Degrassi" :o to kiedys ogladalem xD...
w sumie nawet fajne <lol2>
a tak na serio to troche kiczowate :D

]v[ichal 21-01-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1211779)
Ile razy mamy powtarzać, że "twoja stara" to nie inwektyw w stronę rodziców?

Mozesz powtarzac wiecznie. I tak znajdzie sie jakis tęgogłowy co tego nie kuma ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi

Tępy to ty jesteś, na poziomie też. Napinać pod adresem rodziców? Co to znaczy. A co do żałosności, zaopatrz się w lustro. Zresztą, nie jestes adwokatem, do Ciebie nie pisalem. Koles sie "napinal" i napisal "ZigZap śmierdzi -.-" . Zapomnial dopisac "wole grac w tibie". Takze prosze, o nie wtrącanie się w nie swoje sprawy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
ale, żeby nie było aż takiego dużego offtopa to napisze, że dawno nie oglądałem zigzapa, ale niektóre fajne bajki były ;-)

I tak siejesz offtop, bo to temat o D:NG a nie o ZigZapie. ELo

a co do smierci J.T - szkoda, ziomek był niezły. Zwłaszcza podobało mi sie jak stanal w obronie Paige. Zwala byla tez jak Jimmy go pocisnal, jak zaprosil pol szkoly na obejrzenie reklamy frytek :D. "Ej, ziom odwal sie od moich frytek", LOL ;D Kto widzial ten wie.

Quezacoatl 21-01-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1211779)
@topic

Jak kiedyś wyprodukują Polski "serial młodzieżowy" oparty na prawdziwych wydarzeniach to będą go musieli zaopatrzyć w znaczek 18+...

Młodzieżowych seriali nie lubię, zresztą praktycznie żadnych tasiemców chyba, że jest możliwość oglądać je hurtowo. Nigdy nie mam chęci siedzieć jak... i czatować na jakiś program w TV.

Jackal 21-01-2007 01:35

Nie przypominajcie mi proszę o tej Amandzie naprawdę straciłem szacunek do Zig Zapa i do Amandy (najchętniej bym ją rozjechał samochodem... bo nie mogę na jej, "twarz" patrzeć" A po każdym choćby raz obejrzeniu serialu "Show Amanda" idę do WC...

]v[ichal 21-01-2007 02:17

@up
Pewnie nie twoj humor. Mi sie akurat takie zarty w tym wlasnie stylu podobaja ;D Szyderczo-głupkowate. Te pseudo reklamy, albo Moda na Moody :D Albo ten skecz z wypozyczalnia kaset. "This film is better. MUCH BETTER!"

Jackal 21-01-2007 02:56

@]v[ichal

Tak, ale widzisz serial pokazuje pewną głupotę zarazem głupotę ludzi oglądających to (zamiast pograć w Mafie lub poczytać książkę Terry Pratchett'a), niż się bardziej ogłupiać oglądając tak żałosne i porąbane skecze jakie są dla "U.S.A stupid peoples" (oczywiście Cola + Popcorn jak najbardziej). Kiedyś nawet w starożytnym Rzymie, były kabarety lub dowcipy które ośmieszały i pokazywały "ludzi i ich zachowania", były to żarty z sensem a nie robione "na siłę".

]v[ichal 21-01-2007 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackal (Post 1211992)
@]v[ichal
Kiedyś nawet w starożytnym Rzymie, były kabarety lub dowcipy które ośmieszały i pokazywały "ludzi i ich zachowania", były to żarty z sensem a nie robione "na siłę".

A skad mozesz wiedziec, skoro nigdy nie żyłeś w starozytnym Rzymie? Pozatym, nie uwazam zeby dowcip w AS byl na sile. Na moje jest dobry i nie raz plakalem przy Modzie na Moody, pechowej rodzince ( "Not a problem!" - to mnie zawsze rozwalalo ) albo przy profesorze Naiwniaku.

jeyti 21-01-2007 10:23

Cytuj:

a co do smierci J.T - szkoda, ziomek był niezły. Zwłaszcza podobało mi sie jak stanal w obronie Paige. Zwala byla tez jak Jimmy go pocisnal, jak zaprosil pol szkoly na obejrzenie reklamy frytek :D. "Ej, ziom odwal sie od moich frytek", LOL ;D Kto widzial ten wie.
Hey dog [...] dooog :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.