![]() |
Jest jedna rzecz dla której warto żyć PALADINKA RULEZZZ...
xD |
Extra loot jak na 22 Bp SD :D
Masz niebywałe szczęście Życze więcej takich lootów ;) |
SUPER, graty lootu
|
:O:O:O:O:O:O:O
i tylko 22 bp poszly??? |
Gratulacje : )
Szkoda tylko ze niema zdjecia z walki z demonkami :( ale loot jest wspanialy gratz :]
|
;)
niezły loocik ale coś mało bp poszło :D gratz ;)
|
FANTASTYCZNE Z TAKIM LOOTEM TO SUPER GRATZ 8o JESTESCIE SUPER :miecz: ODEMNIE +
|
Zawalisty loot
Świetny loot , Kazdy muglby se pozazdrościc takiego loota. :)
|
niom GRATZ
no Gratz tobie. fajny loocik. a jak ci zrobie 20 bp sd to mi dasz chociarz 1/4 lootu (sic!), ale to tylko mazenie :P . a moze by sie jednak spelnilo lol B) .
ps. sorki ze nie stawiam duzych liter ani polskich znakow ale jestem ze badzo do tibi przyzwyczajony :P . |
LoL
Ciekawe ile taki hunt trwał?
22 bps SD a ile UH? i we dwoje huncicie? |
fajny loocik nie powiem.
a ile taki sprzecik ejst warty na danubii? gs, mms + e plate ? btw. Paladinka widzialem Cie na filmikach jak Cie szwedzi chceci ubic (dales rade) |
WOW Gratulacje kazdy by zazdroscil takiego lootu tylko jak sie nim podzieliliscie ?
Gary Knight Hiberna <Smile> |
Tez tak chce..
GRATZ , bardzo fajny loot 8o tez taki chcem :tongue:
|
Hmm..Nice LOOt
Nice LOOt Gratz paladinka
POZDROW DOSIA :P :evul: |
OHSh, Narazie mam 23lvl skille 60/40 (pewnie teraz myslicie bosh jaki cienias) i sie nie zanosi zebym na demony latał ale ktoz to wie ;]
a tak pozatym GRATZ |
mniam!
Aż ślinka cieknie sssslllluuuurppp! :]
|
conegratulations
na jakimgrasz serwie moje grtulacje lootu
|
Nieźle gratz loota z demonkow 8o :D :]
___________________________________________ Zarihe>>Mag lvl 17 m lvl 24 >> Eternia :miecz: Legolas Lucznik Eterni>> Paladynek lvl 11 m lvl 5>>Eternia :lucznik: |
Yo Paladinka gratz loota ale w venore dawno cie niewidzialem gratz e-plate bo w venore nigdzie niewidze w chatkach zeby lezal e-plate :) gratz jeszcze raz.POZDRAWIAM CALA DANUBIE!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
|
Bardzo ladny loocik Cool
Aż zaladny LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |