![]() |
@up
Murzynku nie zaprzątaj sobie głowy jakimiś zbanowanymi pajacami :P Rób swoje :D |
Supeeeer
Naprawde dby poradnik takiego jeszcze o ghostlandzie chyba niewidzialem superrrr zdjecia i wklejone potworki moje ocena
20/10 oby takdalej |
To przeniesie to ktoś??
Dwa tygodnie już czekam... |
Jutro mija miesiąc od umieszczenia tego poradnika tutaj :)
Jak widze komentarze są pozytywne więc prośba do moderatorów przenieście to... |
Cytuj:
|
Wszystko fajnie, ale te mapki z respawnem są zleksza mało czytelne. Za duzo jest monsterów koło mapek. Ja w moim poradniku o D Lair miałem łatwiej bo miałem góra 4 monstery do wklejenia, więc w takiej sytuacji zrobiłbym coś takiego: koment przed mapką i opis w którym miejscu są monstery.
Grafika - 6/10 Informacje - 10/10 Pisownia - 9/10 małe potknięcia Ogólnie -7,5/10 |
jak zwykle Baxiu okazal sie surowy :P
ode mnie 8,5/10 poniewaz (jak zauwzyl baxiu :P) mapki za malo czytelne, ale i tak jest dobrze :) przenoscie jego temat modki :D:D doczekal sie juz 2 tygsy ; P |
10/10
jeden z lepszych poradnikow ;p |
Baxiu jak zawsze surowy. Twój poradnik o D Lair jest świetny trzeba przyznac :D
Ale ten też :) 9/10 (Małe błędy). |
Mi się podoba jestem w Carlin to zorbie z niego użytek ;)
|
Super poradnik!!!!! 11/10 Pisz więcej takich poradników.:) :) :] :]
|
Cytuj:
LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL X( 11/10? O tym bylo juz z 8 poradnikow jak nie wiecej a przy okazji ja tam moim 9 sorkiem kiedys na pojedyncze dsy chodzilem i nic mi sie tam nie stalo !! No bo na 8 to szkielety i ghule i food. :cup: |
Cytuj:
|
Fajny poradnik ale na screenach jest pokazana zła ilość potworków (za mało).
|
Niewyrazne zdjecia
Jest 1 sprawa wolalbym zebys kazda(dzure zejscie schory itp)opisywal osobno ci ktorzy tam jeszcze niebyli beda miec problem z odczytaniem tych zdjec
|
xD o właśnie takich poradników mniejwięcej oczekuję od userów...
Bardzo ładnie i przejżyście napisany tylko następnym razem proponuję poznać miejsca respawnu danych potworków pomniejszyć grafiki i odpowiednią ilość potworów powklejać w odpowiednie miejsca ;d Trochę mało przejżyście to wygląda ale 7/10 aż dostaniesz xD |
Słyszałem, że w niektórych miejscach na GL można wejść i już nie wrócić z powodu braku rope placa- nie jestem pewny(ale mógłbyś te miejsca zaznaczyć) zdaje się że jest to np. tam gdzie te małe pomieszczenie gdzie 4 ds zaznaczyłeś jakbym się mylił niech ktoś napisze
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam jedne pytanie dotyczące GL'a. Co lepsze : GS czy BS+ tower shield? Lvl 35 skille 63/62 (non-pvp) oraz eq c-arm,p-legs,crus-helm. Ide tylko na ghoule, skele i slime'y.
|
10/10 widac dokladnie gdzie co jest :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |