![]() |
51lvl
Byłem sobie obczaić na Necro~
W sumie liczyłem, że bohy polecą ale chu*a ... Wpadł przy okazji 51lvl :D \/ Hail Triad! ps. Szkoda ze tagi IMG nie działaja :/ No ale idioci zamieszczajocy gejlogerry w obrazkach rox -.- |
:p
Sorry ze new post ... Ale chce odswiezyc temat :D
Nowy addonik dzisiaj zdobyty ... (350bp viali) -.- *&$#* http://i14.tinypic.com/2med2mx.jpg Komentujcie :P @Rohas Nad glowa pisze ze wygrales ... a los hmm. nie pamietam juz :D ale jest inny od przegranych xD |
@topic
Gratz @Dre'dzik Jak twój los jest wygrany i klikniesz na niego look, to wtedy pisze coś, typu: Your ticket is win itp.? EDIT: @Fejkowiec I loff ju :P Thx, bo chciałem kupic, a nie widedziałem jak odróżnić xD |
Silvestr Pall nie po*******aj tak po pohu na cykopach bo nie mam na czym expic. Zartuje :P uratowales mi dzisiaj dupe jak archer mnie zlapal i pare cycow xD
|
@Rohas
Powinno byc: You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store of Edron. |
@Fejk~
Taa racja tak powinno byc napisane :D A Frisbi ... Ma wracac na Candia a nie na Xerena popylasz -.- Bez Ciebie guild jakas taka pusta =\ Wracaj do nas! :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |