![]() |
hmmm... temat troche stary :P ale go odkopie :D8o więc tak. Mam zamiar iść moim MS 61 lvl na dragi... Lecz... Bez Utamki jak bede bil z frigo to jak dostane powiedzmy ~200 hit to musze czekac exhausted na exura gran... Wiec moje pytanie brzmi czy lepiej na Utamce czy bez? Bo jesli ciagle na utamce to tez wieksze waste...?:confused:
|
jesli bedziesz dobrze biegal to bez utamki spokojnie dasz rade. ja bilem dragi 50 ms'em bez utamki i nie mialem zadnych problemow (przy pojedynczych respach). na utamce oczywisce wiekszy waste i mlvl slabiej wchodzi ;]
moja rada jest taka: najpierw wbij sie na utamce, obadaj dobrz teren, sprawdz za ile bedziesz z niego wchodzil, ile dragow sie respi, jak wiecej niz 1 to wyczysc 1wszy resp, potem powinienes probowac bez utamki ;] |
Cytuj:
To ześ "odkopał" temat... No, ale: Na 60 lvl ms/ed spokojnie loozem mozesz expic na dragach bez utamki. mozesz zastosowac moja taktyke: WAŻNA KOLEJNOŚĆ: 1)Wand 2) jak juz zobaczysz hit wanda na dragu to exori frigo 3) i teraz mozesz uzyc exurki/e gran ale nie zawsze (jak cie walne do 50~ to nie trzeba) 4) Wtedy dostajesz hita od draga. i znowu 1) 2).... I tak W kółko :d A radziłbym wziąsć tobie jakis spelbooka ktry daje mlvl :) @edit: co do tych punktów to musisz wyrobic sobie palce na hotach bo trzeba to szybko i zgrabnie zrobic;) Ale spoko przyzwyczaisz sie ;p |
Cytuj:
|
Teraz to mozna frigowac dragi od 40-45lvla. Czary ofensywne takie jak wszystkie exori~ itp nie maja wplywu na exhaused, czyli mozesz uzyc praktycznie na raz exury i frigo. Nie piszcie, ze boicie sie draga na 60lvlu, bo na tym poziomie mozna juz klepac dl bez utamki... Wiem, bo mam 60 ed i pierwszego dla bez utamy walilem na okolo 52-54 lvlu...
|
Cytuj:
|
dle są banalne zsolowalem jednego 30palkiem.jezeli masz dobre pvm to powinienes dac rade bez utamy
|
@ up - oO Gratki... :D Wydaje mi sie ze moje PvM Nie jest takie pro..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |