![]() |
ups to nie tu skasowac prosze
|
...
All Duski hunted wsyzstkich pozaaibjam kruwa hutend forever by taifun xddoaifaofkaod googoogoo
|
Cytuj:
I dziękuję za gratulacje :) I co z tego że są starsi? To że ktoś ma np 17 lat, to nie znaczy że nie są już ''piszczącymi dzieciaczkami". Ile Imargam ma lat? więcej niż 15? A nadal jest "piszczącym dzieciaczkiem" który się strasznie podnieca grą. Pamiętacie nagranie, kiedy jeszcze był z Duskami? Cytuj:
Cytuj:
A taka rada do ciebie... miej nocnik przy sobie w czasie następnej bitwy Vision vs Dusk, bo już mopa szkoda, jeszcze 2 użycia i do wyrzucenia ;* A swój podpis: Cytuj:
PS: Tylko Katrila w sumie zasługuje na pewien szacunek, bo nieźle obrabiał Dusków np w bitwie w goblin caves na Edron |
Vision to prawie stare Del'Toro z isary XD
prawie robi roznice ale podobaja mi sie ich akcje szkoda ze sprzedalem Anubisa Crusade a potym odrazu zaczelo sie cos dziac -.- |
@Always hunted
To ze Ty masz 15 lat nie oznacza ze nie jestes "piszczacym dzieciakiem" @Topic Kolejny ladny frag dla Vision :) |
18:53 Tarrin Kerrax [118]: HAHA MOJA MAMA SIE CIESZY ZE JUZ PO AKCJI BO NIE BEDE RYJA DARŁ HAHAHA
I wszystko jasne... |
Cytuj:
Tutaj, na forum-> nie wiem czy jestem, ale poza forum na pewno nie jestem taki jak np Imargam z nagrania kiedy był w Duskach, czy jak koleś z Dusków ''dalej zuuuuuuuuuuuuuul daleeeeeeej" up@ Hahaha :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |