![]() |
Nareszcie jakaś nadzieja że ten dział jeszcze nie upadł ;p
W sumie wszystko piękne... Ale diler to chyba tak sam nie chodzi po ulicach? Tym bardziej ze świadomością o tym że jakaś konkurencyjna rodzina/mafia/gang może go zabić....(sam to ująłeś we wstępniaku) A oprócz tego to wszystko cacy :D |
Mocna rzecz.
Bardzo dobry pomysł z tym, żeby dawac grafę osobno, i teksty osobno. Chociaz dla przejrzystosci bym polecał, dać owe napisy różnokolorowe. Skoro można "naciągnąć granicę prawidłowości" i nie dawać wypowiedzi nad postaciami, to można i to. |
No to czas na logo:
http://img413.imageshack.us/img413/7838/gangstabu9.png Wszystko co najlepsze: Śmierć, szybka jazda i strzelaniny ;]. |
Takie nawet to logo, wiesz.. :):D
Ale ty mi tu nie loguj tylko rób nastepna czesc! :D:) |
NEXT PART PLZ NEXT PART PLZ fajne logo :D NEXT PART PLZ xD
|
Noooooo! Nareszcie 1 część =D
Ładnie. Sceneria przypomina sycylię ;] Do samochodów sie nie czepiajcie. Nie są super ale są nietragiczne :p Będę śledził ten fake. Dawaj na opisie GG że next part jest ;] Jużsie nie moge doczekać pościgów:evul: tylko te gadki ganhsterów troche takie "pedalskie", coś tam nie gra. Niby zagrzeczni troche a zaraz "ku*wa!" tacy cwani a zabili kolesia i już są posrani ;] |
No fajny fake tylko czekam na druga czesc;] Szkoda Jackie'go :P
|
Fake fajny. Tera każdy prubuje naśladować Glavesa. 9/10 bo coś mi tu brakuje.
|
Tak oczywiście każdy prubuje naśladowac Glavesa!
Tak jak każdy rok temu naśladował Avagera dając efekty z Photoshopa do fake nie? Ja pierdole weź ty człowieku myśl co piszesz... Glaves nie był pierwszym kto zrobił fake z samochodami, brońmi itp. Pierwszy był NCrash chodź jemu to nie bardzo wyszło :D ale i tak nie zapomne tych samochodów z GTa wklejonych na tibijskie tło :] Oczywiście według twojego rozumowania będziesz mówił że Glaves naśladuje NCrasha nie? Zaco! Kur** za co!? @topic Odcinek drugi w fazie wklejania tekstów. Ale zanim go wystawie musze mieć gotowe (przynajmniej) tła do odcinka trzeciego :D (tak w razie napadu lenistwa, lub zawału w szkole) |
Pierwsza czesc fajna ale z ocena sie ppwstrzymam czekam do nastepnego odcinka :D Moze pisalbys innymi kolorami jak tkos mowi? Byloby sie latwiej odczytac :)
|
Podoba mi się nie powiem, przekleństwa tu pasują, broń boże nie usuwaj ich ;) Czekam na następną część.
|
Fajna historia :) ... oczekuje na wiecej ... byle szybko ;D
|
Zapowiada sie ładnie 9/10 czekamy na next party
|
No to mogę tylko powiedzieć "next part plz"
Dawaj dawaj... ludzie są głodni twojego fake'a!! :P |
Wykonane no ładnie ale te teksty, popracuj troche nad nimi.
|
Surowy wujek Drakon nas nie lubi :D Nie chce dać 2 odcinka, bo musi się zabezpieczyć (tylko bez podtekstów :P) Ale ja go tam lubiem :P Nawet dostąpiłem zaszczytu zobaczenia ostatniego screena 2 odicna :cup:
@Drakon To streszczaj siem... |
Troche ? Powiem ze bardzo az bola mnie oczy od tego :D ale powiem to naglos :D wyjebisty fake ;] co mi tak kurde 10/10 :D
|
HAHAHAHAHAHAH 8o
Jesteś bogiem w życiu się tak nie uśmiałem:D 10/10. Słychać prawdziwą polszczyznę. Módl się aby cię nie dopadli ci z niebieskimi napisami o których nie mówimy (jolk).:D Kiedy następny? |
Zajebiscie Zajebiste
10/10 bez dwóch zdań Wulgaryzm MODE ON!! Ciekawe co będzie dalej...?? Wielkie GZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |