![]() |
|
Cytuj:
|
A mi ich szkoda :( ...
|
fajny loot ze Strinnity;)
|
Cytuj:
@morisek Nie bede komentowal twojego toku myslenia. |
"ale fajne, ale fajne", pomyślcie ile ci ludize expa stracili, też byście się tak cieszyli, gdyby was dedli??? X( :kat:
|
Kamos: To ma, że jeżeli chodzi się do szkoły, to (o ile zdaje się do następnej klasy) z roku na rok zmienia się materiał. Przypadki są chyba w 5 klasie.
|
Cytuj:
Suprido: Jan 25 2007, 21:23:14 CET Killed at Level 200 by Jorfion Level: 200 Strinnity: Jan 25 2007, 21:23:23 CET Killed at Level 197 by Fingol and by Sath Lutafan Level: 197. Zero szacunku dla szwedów. |
Nie obchodzi mnie film, ale piszę tylko w jednej sprawie.
W angielskim nie słyszałem o czasowniku "dy" jeśli to "die". i pewne zasady są jeśli już to Sashra (186 ek) IS ... Miło .. wojna mnie nie obchodzi ale jak ktoś nie ma pojęcia chociaż w tak niskim stopniu o angielskim, to czemu nie napisze Wojna na Antice : Sashra (186 ek) + Strinnity (197 ms) i Suprido (200 ms) umierają. |
@up
omg a Ciebie to bili w dziecinstwie czy co? :confused: |
Cytuj:
Umrzeć to można ze starości, filozofie. |
Cytuj:
|
fopuno sie ng chyba zacial.
|
NG nie potrzebuje komendy na GC, raczej to BlackD jeśli udostępnić nie chcą...
Xanadu padł szybciej niż Suprido :) HAIL BLACK DRAGONS! |
omg jak szybko padli O.o na tym pierwszym ty kruca sekundy nie przezyl =0
who's your daddy 8o xD |
gratulacje dla Fopuno ktory nie potrafi kontrolowac swojego aimbota, przez co stracil 1/2 bp sd :D
|
Fajna Akcja
Gratuluje akcji
ta Sashra wogle do nich nie nawalała 8o Pozdr dla Eternal Oblivion [CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR] |
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17523 Cytuj:
|
@up
jezeli hoster pisze ze nie uploadnie rec = nie zyczy sobie tego. Wiec qrwa nie usilujcie na sile pomagac ludziom, skoro macie to wszystko na youtube, bez tego 30 minutowego wstepu i 20 minutowego stacku na schodach |
Cytuj:
To idz se po slownik, podrecznik do angola czy nauczycielke tegoz jezyka to sie dowiesz moze co nieco o zmanie formy niektorych czasownikow przy ich odmianie. @Topic. WMV beznadziejny. Rehost znacznie lepszy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |