![]() |
@up
A znasz takie powiedzenie "jest waste, jest zabawa"? Questa udalo mi sie juz zrobic. Doslownie 10 minut temu. Oczywiscie nagralem i za chwile bedzie film tylko musze obciac droge zeby qs nie bylo. Zajrzyjcie do dzialu filmy. |
a ja mysle ze se poradzisz sam jestem druidem wierze w sile druidow :)
i mysle ze sobie poradzisz z tymi ronami co napisales .Zycze powodzenia |
Cytuj:
@Topic Gratki wykonania questu. Powiedz jaki waste był. |
Dokladnie nie liczylem ale na filmie bedzie widac. Chyba 11-12 sd, niecale pol bp explo, troche ponad pol bp gfb i 5-6 bp mf. W kazdym badz razie nie tak strasznie jak sie wydawalo. ;]
|
Ja jestem ciekaw ile expa wpadło :]
@Down: Czyta się całe tematy, a przynajmniej końcówkę... |
Ciezko bedzie ci solo wycziscic ale myśle ze okolo 3 bp mf , 1 bp sd i cos gfb's pozdro :) :D
|
Niestety zrobilem caly film z droga i teraz mam problem. Nie wiem jak wyciagac kawalek zeby mody nie usuneli?
Wylecialo mi, kvrwa, z glowy ze na tibia.pl nie mozna drogi pokazywac... I juz pewnie nic nie zrobie, ehhhh |
zrob avi, sciagnij frapsa i zacznij nagrywac jak bedzie trzeba
@btw plx wyslij caly na prv ;] |
Cytuj:
Oj, 1pkt+ karny za QS po 2 tygodniach zejdzie kara pkt, czego sie bojisz,.. bana i nic innego nie dostaniesz,.. A moze jednak nie zrobiles filmu ;>, jesli zrobiles do daj chociaz na priv,.. |
@Up:
Cytuj:
|
Zrobilem, juz jest w dziale filmy. Niestety caly bo nic nie moglem zrobic z plikiem bez pogorszenia jakosci obrazu. Wiec jak ktos nie chce sobie psuc zabawy to niech nie oglada.
|
Cytuj:
do tego uzywales macro, to juz masz minusa;] do tego wszystkiego te twoje błyskotliwe komentarze knightem moze i sie troche ponudzilem podczas traina ale z tymi hitami 50, co to za przelicznik? O_O jak grales knightem to chyba do 15 leva;p wracajac do profesii druid jest najgorszy wedlug mnie, bo to taki "uposledzony sorc" bez ue ktory ni to w pvp ni to w pvm pozdrawiam;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |