![]() |
Dzięx za koment...
Chęci mam wielkie, i się staram, ale mi nie wychodzi, jak wszystko inne w moim życiu...:( Co macie na myśli? Jest super. Tyle że mi nie wyszło -.- Aha, i jeżeli wam chodzi o pokoje, to to nie jest przyjęcie na korytarzu.. Tam się odbywają imprezy... Reszta pokoi są na górze, nie wiem, dlaczego tak mi wyszlo, może zwierzę?(leniwiec :D), światło z jednego okna, bo tam jest pochodnia taka na podłodze, ze ścianami mogę się zgodzić :p a co do drakona(He?), to mialo znaczyc: Co sie stao?(bez urazy draki), deszczu innego nie mialem(co chcieliscie? Moze bym z rpgmakera wzial? :>), efekty sa fajne, co macie do nich X(, ale wy kurde nie wiecie, jak wyglądała noc w średniowieczu? To było tak: Gasiło się pochodnie(w moim przypadku tak nie było :D), lampki(w przypadku tibii ;])(istnieją też takie inne, średniowieczne lampki), i się spało. A noc ma taka być, co wy nie widzieliście nocy o 3:00? :D 8o :cup: :evul:, tzn. może trochę inaczej wygląda moja noc, no ale... Taka mi wysza ;/ Ale się rozpisałem :) Dobra, koniec tego, pozdro, Szymor~ @PS: Commants plax! |
Na nastepny raz, zamiast pisac ze tutaj ci nie wyszlo, zrob ten obrazek jeszcze raz. Narazie oceniam na 3/10
|
Loga niema!
|
te logo jest......do kupy
|
Gdy zobaczylem ta peirwsza czesc to jebnalem na plecy
To ma byc fake? To nie powinno byc oppowiadane, tylko pokazane w obrazkach -.- tak samo jak na ti*ia.org.pl mial koles wlozyc film fabularny z tibii a dal filmik gdzie oppowada bajke -.- nooooob 0/10 |
@up:
-.- n/c, przeczytaj cały temat. @topic: Skasuje logo i dopracuje je, później udostępnie. |
Hmmm powiem tyle, że wszelkie zażalenia do outfitu ??? prosze zgłaszc do Veruisa!
+fabuła +outfity -deszcz - ogień świeczki 8\10 |
;]
Krutkie starsznie ;( a tak to cool ;]
|
Dzięki za komenty :]
Mam takie pytanie. Wie ktoś jaki ma id outfit mojego głównego bohatera(Kala) chodzącego do góry(chodzącego!). Chciałbym prosić o biały out i o kolorowy. Proszę mi wysyłać na pw. Z góry thx. Pozdro, Szymor~ @Edit: Uroczyście oświadczam, że mam 11 obrazków :) do następnej części. Będzie ona trochę dłuższa, planuje 20 obrazków, ale znając moje lenistwo to... :P |
Kurka, ja chcę robić ponownie fake!!! Teraz tylko wymyślę fabułę...
top@ Fajny, oprócz deszczuuuuuuuuuu... 8/10 |
@Up
Haha :D To nie jest takie trudne xD @Szymon Wiesz... Jak na twój poziom radziłbym ci tak... hmm... 10-15 obrazków :D Im więcej tym trudniej jest się wyrobić z dobrym napięciem akcji itp. |
Podoba mi sie, ale jest jeden minus!
JA RATUJE SZKOLE?! NO BEZ PRZESADY! |
@up:
Głąbie, w twojej "charakterystyki" fake'owej wymyśliłem miłość do nauki :D Nie moja wina, jak nie lubisz chodzić do szkoły =] Pozdro, Szymor~ @PS: COMMANTS PLAX! |
<wyzwala w sobie Darkera>No i co zatkało śmiertelnicy? <wyłącza...>:p
No wszytko ok, ale powiem wam jedno. JESTEM SUROWYM NAUCZYCIELEM!:p Jeżeli mój nick ma nauczycie.:confused: Hmmm co tu dużo mówic ocena: 10\10 |
Feee ten deszc jest okropny Fujjjjj!
Efekt z Ctrl I zalosny. Reszta łądnie a więc źle powklejane sciany ... 4/10 |
Ogolnie to jest zle ;/ Wszystko jakies krzywe, deszcz brzydki, sciany krzywe, tekst jest zle rozmieszczony. 3/10
|
Noto ta część nie należy do pieknych :( Myślałem, że się postarsz :D
Co do deszczu już nic nie mówie x( Ale te ściany to katastrofa :( No i wogole takie dziwne ^^ No i ta "wizja" tez nie jest psiepiekna :( Kolejne efekty Gimp'a :) Aha... Czemu ten domek Kai'a taki mały? Przecierz pokoj miał wielgachny ^^ |
@up:
Nie przejmujcie się :p Poprawie się w między czasie.. Każdy kiedyś zaczynał ;p @topic: Albo komenty albo brak next parta! @Edit: HarryPiasek: Sorry, nie zauważyłem Twojego posta... Nie jest mały dom, tu jest jego połowa :S NEXT PART JUTRO, POJUTRZE ALBO DZIŚ(ale nie liczyłbym na dziś xp) |
Wiem że powiecie że nie robie fake'ów a komentuje ale muszę to skomentować.
Deszcz owszem nie wyglądał najlepiej ale jeszcze się dało go znieść. Gorzej wyszły te ściany na domku a zwłaszcza na szkole :/ Na domku tak się nie rzucają w oczy jak na tej szkole(ze względu na rozmiar :/ ). Poprzednia część była lepsza pod względem graficzny. Naprawde prosiłbym o troszke żadsze wypuszczanie następnych części ale żeby były bardziej dopracowane. Za poprzednią część ocena była 8/10 ze względu na za duże przyciemnienie w pokojach. Za obecną część ocena spadła na 4/10 ze względu na dość niestaranne poskładanie szkoły i domku oraz ze względu na rozmieszczenie tekstu na obrazkach. Mam nadzieję że to porpawisz w następnych częściach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |