Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Fire Devil (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114910)

Skrzat 04-02-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner (Post 1240386)
a moze bys powiedzial profesje i skille? bo jak jestes drut albo sorc to daj se spokuj,jak pall zalez jakie skille jak z 70 dyst~~ to mooze nei padniesz a jak knighta z sov'em albo sca i skille po 70~~ to mozesz ic z bp uhow <lol>
tak serio to idz na 3 dwarfy,wiecej exp,lepszy loot(chyba ze jestes dziecko szczescia) no to by bylo na tyle...
offtop:
noob plax?

Prze **** z ciebie -.- przeczytaj wszystkie posty a sie dowiesz... a pozatym 10lvl knight z sovem? lol lepiej idz na rook z powrotem... Dwarfy wiecej exp ? lol chyba ze huntowanie wiec pisz dokladnie. I TY jestes noobem bo on jest newbie a jak chcesz zobaczyc co to noob to idz po slownik

@Topic

Jak chcesz to zrob 15mglvl i mozesz isc dla sportu z sdkami ale nic wiecej :P

Royalkowaty 04-02-2007 17:33

Mała szansa na przeżycie sam na spike sword questcie(nie zrobiłem)
Prawie padłem na 2fd i sie zawróciłem.(manasy utana vid sie skończyły)
Walneły we mnie combo że nie zdązyłem sie leczyć.
Jednak wyszłem z tego cało :p

Nie masz szans i dedniesz na 1-2 combo :) (gfb i explo)
Idź na dwarfy lub coś innego ...

Mokujinn 04-02-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1240429)
Czar na niewidke albo ring i lejesz ile chcesz :)

Pytanie... Wyszedles kiedys z rooka? :P Chcialbym cie powiadomic ze czar na niewidke jest od 35 lvla ;D

@topic
Tutaj Princess podal the best idea :P Jak masz 2k, a skoro expiles na fibce to raczej masz to kup stealth ringa i masz 10 minut expienia... Ale loot i exp slaby :P

Pozdro

Pan Goner 04-02-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzat (Post 1245540)
Prze **** z ciebie -.- przeczytaj wszystkie posty a sie dowiesz... a pozatym 10lvl knight z sovem? lol lepiej idz na rook z powrotem... Dwarfy wiecej exp ? lol chyba ze huntowanie wiec pisz dokladnie. I TY jestes noobem bo on jest newbie a jak chcesz zobaczyc co to noob to idz po slownik

@Topic

Jak chcesz to zrob 15mglvl i mozesz isc dla sportu z sdkami ale nic wiecej :P

ehh zakompleksiony czternastolatku,tak sie wymadrzasz a ja sa mam 20 knighta z sovem -.-' mialem kiedys sorca 103 lvl poszedlem na nanni i mam to sprzedalem sorca i zroblem knighta :] a co ja ci bede mowic,skoro trudno ci obliczyc ze kilka dwarfow da mu wiecej expa i mniej (i to duzo) ryzyka od jakiegos fire devila

Pan Goner 04-02-2007 18:33

lalala schakowalem jego konto haha

Mitan 05-02-2007 16:07

I co ucieszyłeś się że mnie schackowałeś??:p

Harna$ 05-02-2007 19:03

Jeszcze sie chwali...

@Topic
FD to potwor kompletnie nie do expienia. Daj se spokoj :P

Ujo 06-02-2007 07:26

nawet z sd go nie pokonasz bo szybciej puśći fireballa i ded murowany :/
z blokerem go zabijesz ale to ci sie nie bedze opłacało

Migomagus 06-02-2007 15:56

e ja bym dal rade na fd skill 56/51 lvl 23 wiem ze slabe
zeczy:fire sword knight armor plate legs dragon shield warior helmet boki zwylke

Gered 06-02-2007 21:26

no coś ty...
nie idź! rzuca czary na odległość (gfb,firebomb...), za mocny jak dla ciebie i nie sugeruj sie jego experience points, bo są zaniżone.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21.