![]() |
taak zajebiście dużo was wierni kibice gdzie byliście 1miesiąc temu.Coś mi się wydaje że 90% naszego narodu niedawno w ogóle zaczeła się interesowac piłką ręczną. Dziś na Polsacie troche pooglądałem, ta dyscyplina sportu mnie nie kręci,ciągle to samo te schematy, bramkarz który obroni jak w niego trafią,albo dobrze machnie przez przypadek nóżką ;).
Żeby nie było ,życze polakom zwycięstwa, a z drugiej strony nienawidze naszej mentalności,stajemy się kibicami jakiegoś sportu zazwyczaj wtedy ,gdy jest głośno i coś osiągamy a ludzie powtarzają ,że od lat się tym interesowali |
Nie zawsze z piłką nożną nam niezbyt wychodziło przez trenera ale to dawna sprawa....
a takbynajmniej NASI GÓRĄ |
Cytuj:
Swoja droga, przed obejrzeniem wczorajszego meczu nie wiedzialem, ze pilka reczna moze byc tak interesujaca (i ekscytujaca). |
Cytuj:
Topic& Gratuluję Reprezentacji Polski awansu do finału. Zawdzięczają to ciężkiej pracy i niesamowitej woli walki, ale szczerze mówiąc, mam w dupie Piłkę Ręczną. |
Jak w finale sędzia będzie dalej tak smarował dla niemców jak w półfinale, to marnie widzę szansę ......
A mnie się w tym sporcie najbardziej podoba, jak te mośki z Danii we 2-3 musieli skakać do Polaków aby ich masą ciała przytłoczyć i odepchnąć z dobrej pozycji, a Polak jeden niekiedy 2wóch bodiczkiem na parkiet posyłał. |
Cytuj:
@ DOWN Maybe,mimo wszystko do końca tych mistrzostw kibicuje swoim : ) |
Nic dziwnego oprócz tego,że mogli by sobie ludzie darowac gadke o tym jak od bardzo dawna lubią ten sport
a nagły przypływ fanów lekko kipi pozerstwem :) Niedługo po tym sukcesie jeśli nic nie osiągniemy ludzie zapomną co to piłka ręczna |
Cytuj:
to zeby obejrzeć mecz polskiej reprezentacji to do ku%#y nędzy musze byc zakichanym fanem?????/// jestescie pustymi mułami skoro tak myslicie |
Cytuj:
MSPANC |
Szkoda tylko, że w ciekawszych i o wiele bardziej eleganckich dyscyplinach, takich jak na przykład snooker, czy bowls, nasz kraj nie ma osiągnięć.
|
Cytuj:
|
>up
Mam kumpla, który uważa, że bez Jotki (symbol Jagiellonii) w sercu zginiesz marnie na stadionie. Takich idiotów nie brakuje. |
EEE tam ważne że z Ruskimi wygraliśmy :D...
|
@up: Jeszcze nam kurek za to zakręcą xD
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
My to my... Ciesze sie ze nasi rodacy zaszli poprostu tak daleko. A co bylo ze smiercia Papy ? Nagle ludziom sie o nim przypomnialo... Nawet kibice pilki noznej sie 'zjednoczyli' tylko co z tego jak znowu jest to samo. Wielki placz, zaloba narodowa... A tak o Papie nikt nie mowil nawet niewiedzieli jak ma naprawde na imie, nazwisko. (przynajmniej ludzie z mojego otoczenia) Moim zdaniem nalezy sie poprostu cieszysc ze chociaz w recznej dobrze idzie polakom... |
Cytuj:
|
I nie zapominajcie o grach komputerowych...
Polakom teżw wirtualu dobrze idzie np: Counter-Strike Warckraft 3 :D i... TIBIA Szkoda tylko że w Piłce nożnej nie idzie tak łatwo jak w grze : / |
mnie tylko denerwuja ludzie ktorzy deklaruja sie jako kibice, a ogladali zaledwie polfinaly i obejrza final. Trzymam kciucki!
|
@up: Nie wszyscy mają Polsat Sport. Chyba, że chodzi ci o całokształt "kariery kibica piłki ręcznej", to wtedy się zgodzę.
|
Ja się przyznam, że oglądałem tylko 3 mecze na tych mistrzostwach ale finał muszę obejrzeć.
Do tych co się kłócą(mi się zdaje, że przez u ale Mozilla mówi że przez ó), że tylu fanów przybyło: Ja wolę grać w ręczną niż ją oglądać tak samo mam ze sportami typu kosz siatka, ale teraz np jak patrze na występy naszych orłów to aż chcę się siedzieć przed TV |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |