![]() |
W Loście na jedną odkrytą tajemnicę przypada 10 nowych.
|
Cytuj:
|
Btw. Prison Break jest na prawde tak bardzo ocenzurowany?
"Chetnie wychędożyłbym ten tyłeczek" czy jakos tak bylo w reklamowce.. =p |
Prison oraz lost to moje faworyty a 4400 nie przypadlo mi do gustu.
|
Kvrwa, nie mowcie "Skazany na śmierć" bo nie trawie tego zakvrwistego przetłumaczenia tytułu na polski. Nie rozumie jak można z Prison Break wyciągnąć Skazany na Śmierć.
|
4400 - bleeee
Lost i Prison Break - jak dla mnie najlepsze z lekkim wskazaniem na Losta, na ktorego zaglosowalem ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PB jutro obejrzę skoro tak zachwalacie - może coś zrozumiem, pominalem tylko 2 odc.:P 4400 nie mam zamiaru oglądać, a Lost jest bardzo ciekawy. Stąd mój (przedwczesny?) głos na niego. |
4400 i PB jeszcze nie oglądałem (!). Widziałem LOST, spodobał mi się i czekam na 3 sezon (nie, nie ściągam z neta:P). Chętnie obejzał bym też Jericho ale narazie nie mam AXN...
|
Cytuj:
|
LOST WYMIATA POPROSTU FULL WYPAS SERIAL LEPRZY OD WSZYSTKICH INNYCH Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAM NA NASTEPNE ODCINKI.4400 i SKAZANY NA SMIERC TEZ SA NIEZLE ALE DO LOST BEZ POROWNANIA!!!
|
Cytuj:
@down: ale nadal można czepiać się, że nie jest to odpowiednie tłumaczenie... |
.. " Ucieczka " ?
|
Cytuj:
|
Zdecydowanie Skazany na smierc ;)
Obejrzalem cala 1 serie i 2 serie i sa poprostu wysmienite ;d (plytka roxX) |
Prison Break.
Ale mi w tym porównaniu brakuje The O.C. To jest dopiero serial. Jestem dopiero po piątym odcinku PB - jest cudowne, ale i tak the o.c. nic u mnie nie przebije. Pierwszy serial obok pokemonów jaki 'na poważnie' zacząłem oglądać. Pierwszy i mimo wszystko najlepszy. Obok PB, jedno z genialnych tworów FOXa ; ) Polecam. |
Prison Break zdecydowanie. Nie chciało mi się ściągać drugiego sezonu, więc poprzestałem na 1. Oprócz PB polecam The O.C, Grey's Anatomy i Heroes.
|
4400 - Nie nie nie ...
PB - Podobno fajne sam nie wiem nie ogladałem jeszcze :p Lost - To jest tooo :) Bardzio podoba mi sie ten serial ogladalem juz wszystkie odcinki jakie wyszły :p i jak narazie to mi sie wogle nie znudzil :P Pozdro~~ |
Po obejrzeniu trzech pierwszym odcinków "Prison Break" jestem pod wrażeniem. Zaraz zabieram się za całonocny seans. ;]
|
Zdecydowanie Prison Break... Dla niektórych to komedia, a dla innych do bardzo dobry serial. Należę do tych drugich.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |