![]() |
o.o
Cytuj:
|
Cytuj:
WoW ale loot!! The best hack ever broadcasted!! |
nielubie jak ktos innych hakuje..pracowali nad postac serio duzo tyle czasu przed kompem i nagle jakis idiota i tym to zabiera n/c
a co do filmu beznadziejny :< 10:03 Lady Serenad [21]: idzi 10:03 Lady Serenad [21]: czy krichi sharowal? ;p |
o.o
Cytuj:
no no... bardzo sie nameczyl koles nad robieniem chara :> tyle ze wydal pieniadze na tibie... nic wiecej;d nie wiem czy nawet zrobil tam lvl?... moze 1-2 ;d |
10:51 Soul Shady [126]: wiesz gdize mam hate ?
10:51 Soul Shady [126]: :D 10:51 Soul Shady [126]: zagadka 10:51 Soul Shady [126]: zgadnij gdize mam hate ! :D 10:51 Madriva [24]: nie mom 10:51 Dratwik [53]: lol... Port hope? hahaahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fu***** hacker
I co podnieca cie to że go hakli?
Ciekawe co byś powiedział gdybyś ty tak miał hacka X( Żal -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chuja na to kłade jak dostane warna. |
@up
Zachowuj sie, moj drogi. Prowadzisz dyskusje na poziomie na porzadnym forum, a nie w domu na rodzinnym obiedzie. Co do filmu - jedni bija poziom nocami, drudzy sprzedaja swoja kase z gry na Allegro, a najwiekszy zysk i tak maja hakerzy. |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Jak sie daje przyklad to mozna napisac takie 2 magiczne literki "np" dla zielonych "na przyklad" Cytuj:
|
żenada -___-
|
Pitero w Pon. jedziemy i bedziesz na naszych oczach all oddawał
|
@up masz jego adres? jak tak to plz podaj
|
@up
Jakbys przeczytal wszystkie posty w temacie, to bys wiedzial. PHP Kod:
|
Zal jest mi ludzi ktorzy mieszaja gre z realnym zyciem "to jest tylko gra"
Zabiles mnie w kanter strajku wywaliles mi baniola juz po ciebie jade miej sie na bacznosci ju ar ded !Q!11 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |