![]() |
Cytuj:
Po drugie nikt ci nie kazal sciagac wiec nie placz bo ja budyniu ci nie dam Po trzecie poraszka to jest to ze zajrzales do tego tematu ;] Po czwarte bije wieksze lvle bo mnie nie fascynuje zabicie 30 lvla, |
Cytuj:
tutaj sie z toba zgodze 100%'owo a reszta twoich zalosnych podpunkcikow to ... szkoda gadac |
robicie poraŻające błędy, poraŻka
|
KRETYŃSTWO
33 ed ucieka na redzie kturego zamiezales zabic ale żałujesz sd i wolisz go udeżyć z e wave jednak on sie sio i tak jest z 5 razy kretyństwo niema co śiągać |
Cytuj:
|
Nie podobaja mi sie filmy ;/ sux dno
|
nowy filmik dodany
|
Odcinek 8
Odcinek 9 Odcinek 10 Odcinek 11 Odcinek 12 Odcinek 13 Dodane :D |
@up
spakuj to wszystko w rar ;P kilka wybranych oglądnąłem i podoba mi się^^ |
Wieczorem będziesz mieć spakowane wszystko w rar. na razie nie mam czasu.
Dam edita i tu w kleję linka |
Odcinek 14 i odcinek 15
DODANE w pierwszym poscie |
Szkoda ze nie komentujecie filmików, nie ma sensu wstawiać nowych, a mam jak uciklem 136 EK z 15min PZ :D
Daje liste fragów moich :] Arcagel of Xerena at Level 43 Tylan Grizzlybeard at Level 42 Odin Templar at Level 43 Brondilat at Level 33 Victor silver at Level 28 Rebutan at Level 32 Grazi Doida at Level 31 Wuq at Level 31 Rafarius at Level 39 Slammsiarz at Level 41 Niga Sivilino at Level 45 Jonis Hood at Level 37 Rob doe at Level 37 Mut'ant at Level 43 Old scholar at Level 39 Sarah Zilavenher at Level 42 Marozek at Level 35 Septius La'Cruz at Level 64 - best frag solo style :D Killed Katura at Level 33 |
Filmy fajne ale wrzucaj na tibiacams albo co bo trzeba czekac 50 sek zanim sie wlaczy link :P
|
Link jak padl Septius plx;>
|
Właśnie ściągnąłem 15 :P Zaraz zabieram sie do oglądania :)
|
Biorę się za robienie WMV :] Wiele nowych filmików doszło :D Będziecie chyba zadowoleni ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |