![]() |
No to niedługo kolejni high level'e dostaną delate. Ja tam nie wchodzę! :P
PS. Mam Mozilla Firefox! :) |
wszystko zaczelo sie 3 lutego ktos poinformowal na forum tibia.com 4 lutego bylo na hunted ja wszedlem firefoxem na to 3 lutego i firefox zaczal mi sie ciac, brak odpowiedzi co chwile komp przymulony itp.
i w tej sprawie takie moje zapytanie: czy sciagnal mi sie ten skrypt? od 3 lutego nie wchodzilem a konto jak na razie cale |
mialem dokladnie to samo ;P brak odpowiedzi co sie rowna z blokada ff sadze ze chyba nie ale niech jakis mod sie wypowie ;]
|
I to chyba potwierdza 1 zasade tibianczyka: Wchodz tylko na tibia.pl i tibia.com, i nie bedziesz mial "bugow" cudzych przedemna.
Nie radze wchodzic na ta strone. P.S. Pierwszy raz o takiej slysze. XD hehe |
Dziwne, wchodziłem na stronkę Pskonejotta parę razy w lutym i nie przypomina mi się, żeby coś się działo z Firefox'em.... Na wszelki wypadek zmieniłem passy i mam nadzieję, że nic się nie stanie. ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehe , też tej strony nie znam ^^. Ale mam jedno pytanko, dlaczego na Tibia.com gdy chcę włączyć Players Online wyświetlają mi się Suppored Fansites? Czy ma to jakiś związek z tym Pskonejott?
|
@2 up
to i tak nie pomoze skoro jest exploit jak keylogger to nawet jak sobie zmienie hasla to on i tak je zapisze jak narazie skanuje kompa zobaczymy co dalej @up nie jakies tam bugi maja na www cipsoft ... teraz wogole niemozna wyswietlic gracza jak klikniesz na online |
Cytuj:
W takim razie polecam HijackThis i zmianę hasła. |
Całe szczęście że formata zrobiłem.
Coś mi się przypomniało. Cytuj:
|
HijackThis nie znalazl wiekszego syfu tzn skryptów wszystkie przezszukalem ;P spybot avast tez nic nie znalazly
|
ja mam avasta , jak skana zrobie na calego kompa to wystarczy?:(
|
Cytuj:
|
Dalorian to noobsor. Otwiera pliki *.bat itp bez uprzedniego skanowania.
Just pure guy. |
Mi ad-aware znalazł jakieś 3 syfy IEcośtam...wywaliłem natychmiastowo, mam firefoxa. Jestem bezpieczny?:) Kiedy ten skrypt działa?
|
Wchodzilem na ta strone w sobote rano prze IE i prawde mowiac jakos sie wieszalo . na Tibia.pl napisano ze ten plik usuwa WSZYSTKIE pliki z system32 a ja mam tam mnóstwo plikow i skanowalem tez dysk byl jakis virus ale wogole nie w system32 i szybko go usunolem ! Czy wszystko u mnie jest ok , prosze o odpowiedz kogos kto ma o tym pojecie
|
Wczoraj sciagnalem filmik jak pskonejott solowal demona z tej strony :).
Lece do kumpla po płyte z Windowsem :D. Narka |
Jest jakis dobry sposob na wykrycie tego skryptu, jego usuniecie lub cokolwiek w tym kierunku ? Skanowałem komp ad-adware, spybot-search & destory i nic nie wykrywa. Ale nadal mam watpliwosci. Mam opere. Moze ktos cos poradzic ?
|
up
Akiedy odwiedzles ta stronkę? Bo jesli dzisiaj to tego virusa kasujacego wszystko z "c://windows/system32" nie ma. Prwadopodobieńsdtwo shakownia zalezy od tego ile osob za tym stoi Jesli 1 osoba to spoko, szansa shakowania jest chyba przyblizona do wygrania w sms tibia pacc :P, ale jesli wiecej to moze byc kiepsko :( . I musze pogratulowac sprawcy znalezienia sposobu na obejscie Opery. I ciekaw jestem czy dziala to na wszystkie wersje czy tylko te nowsze lub starsze wersje Opery |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |