![]() |
Dobre xP Dodaj jeszcze więcej tego, to będzie pr0.:]
|
normalnie hahuah
o: ale t0 fajn3 1 5m135zne a teraz -,- -,^ 8] 8) troche przesadzilem ale jeszcze to na end !!!11111111111111111oneoneoneoneonejedenjedenjeden jedenrazrazrazrazrazunounounoeinseinseinseins
jestem idiotom co nie:D<powazny mode on>no poradnik super fajny<powzrzny mode off><real noob modeon>omfhg asler toj ghit jkset<stop stop to jest straszne> |
Teraz nie wiem jak mam się zachowywać, bo cokolwiek bym nie odpowiedział i tak jestem pr0 el0 !
Proponuję dodać do poradników :p |
To jest poradnik?
Poradnik jak sama nazwa wskazuje zawiera "porady" a nie głupie emotki. Aczkolwiek temat sympatyczny ale na poradnik to się nie nadaje. |
A ja coś napisałem, że to poradnik jest? Po prostu się nudziłem w ten piękny, poniedziałkowy wieczór.
|
Żal.pl <----- to dodaj !! xDD -.^ : S
|
Zaryyypiasty artykuł !!! Czekam na ciąg dalszy
|
Gicior porady ; o, dodaj jeszcze: x) i :f (zawsze wiedziałem ż3 jestem pr0 :D )
|
"Poradnik" świetny ale dodaj jeszcze : "smile i szmajl".
Btw. "Thanks to Karlossik" Karl0ss starczy :D pr0 h4k80 m48ta3h prz3d w4m1 szmajl Pozdrowienia |
Ja tam lubie postawić '; S' i nie czuje sie pr0 el0 g4m3r.
Najbardziej mnie roz*******a 'uber' i 'aUeahUEHSsUEHsuHsuheauehUEhuhs' bo nie maja dla mnie te słówka (no, EuheaheuHEu to nie slowko ;d) zadnego sensu. No coz, nie napisze : Cytuj:
|
a jak jest zal.pl to czemu nie ma zal.br, zenada.pl ani bravo.pl - ostatnie trzeba wrzucac jak tylko ktos sie zwierzy z problemu innego niz tibia.
jeszcze na pewno cos wymysle i editne. aa no i niesmiertelne kretynskie akronimy. wymieniles bodaj setna ich czesc i dobrze bo po co wszystkie, ale zaznacz ze im bardziej kretynski rzadziej uzywany i nieprzydatny skrot tym jest lepszy. |
Boze ... zal .. czyli teraz jesli napisze jakas minke w poscie lub w tibi ^.^ albo sie zasmieje to znaczy ze mam 200ms i jestem pr0 i wszytsko wiem ? czyli rozumiem mamy sie ograniczac jak dzieci niedorozwinięte ... -.-'
|
Cytuj:
To nie są jakieś żadne złote zasady, niechcesz, nie musisz być pr0 x) |
Br ?
|
uahsaushaushashuashau
chlopie masz zajebiste texty i jestes pro ,zreszta ja tez jestem ps : moze dodaj cos z Angielskim ,bo ostatnio zauwazylem mode na slowo " will " chociaz 74% nie zna znaczenia tego slowa ;d |
@Lukrecja
Dokladnie. Ty chcesz bym sie porzygal z samego rana? Temat dla ograniczonych. Ja chyba zostaje przy j.Polskim. P.S. Dziwne, ze temat sie przyjal. ;/ |
Zapomniales wielu wyrazen + to nie jest wcale smieszne.
|
Cytuj:
Ta? Ktoś chyba tylko opisanych w tym temacie określej używa. :P |
Cytuj:
Jeśli znasz wiele wyrażeń, których nie zawarłem, to je po prostu podaj. Może wtedy będzie choć ciut śmiesznie. Cytuj:
Pzdr. |
Cytuj:
a z tym to najbardziej sie zgadzam xD(pro plx?) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58. |