![]() |
Ja sie z nikim nie kloce i nie bede klocil na temat profesji. Kazda jest tak samo dobra. Chcialem tylko udowodnic dzieciom neo ze knight nawet na bardzo dobrych skillach ma srednia tylko ~100 w dragi bo jak wczesniej to pisalem to mnie marciniek skuty ryc i inni "eksperci" mieszali z blotem wiec teraz macie dowód nooby!
|
@up
Ale przeciez o tym juz bylo od dawna wiadomo i jest to raczej oczywiste... |
Cytuj:
|
To pospamuj Vilowi na PW jak musisz mu co¶ udowodnić, bo n-ty temat "knight saxz1!1!!1!onejeden" jest już nudny.
|
Cytuj:
dobra dobra knight sux ivul sorc powah pogodzmy sie z tym -.- ale po co robic 34956349875623487 tematow? niestety ludzie patrza na srednia hitow knighta i nawet nie probuja dostrzec jego zalet... kthxbye POzdr. |
Ja nie twierdze ze knight sux tylko ze sredni hit melee wynosi ~100 hp a to jest roznica.
@maszter321 Wlasnie po to jest ten temat zeby udowodnic ze srednia jest ~100 hp bo taki "pro" jak maszterco¶tamco¶tam bedzie sie smial z kazdego ktory napisze ze ma srednia 100 lub mniej a taka wlasnie prawda i najwyzszy czas zeby ludzie sie o tym dowiedzieli na wlasne oczy z filmow. |
No to sie wszyscy juz dowiedzieli. Moze przyklejmy ten topic, to sie jeszcze wiecej osob dowie. Super! Udowodniles nam to, w co nie potrafilismy uwierzyc!
|
Cytuj:
nie chce mi sie pisac w tym temacie ;s kthxbye Pzdr. |
Idz z tym do TVN zeby wszyscy zobaczyli.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |