![]() |
Cytuj:
Jak nie wiesz to po co się odzywasz?? @all po co powtarzacie to co jest już napisane?? |
Cytuj:
|
Ja tam te fire bugi traktuje jako ozdobe i tyle ;P
|
Fire Bug
Nie wiem czy on może wybuchnąć ale wiem gdzie go zdobyć :] .
Idziemy do Liberty Bay (miasta Pacców) i kupujemy w sklepie za 100gp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
TEMAT DO ZAMKNIECIA |
@up
A wybucha żebyś wiedział. czytaj ze zrozumieniem na przyszłość |
moze zrobi bum i zginiesz uwazaj
|
Fire Bug jest potrzebny do Pirate outfit
Tam wybucha :) |
Tak dokladnie to racja, FIre Bug do Pirate Outfit... ale jezeli wybucha to znaczy ze mozna sie nim zabic :D
Np. w Thais jest Guard stojacy przy zamku, hi -> fa** you = podpala nas ... :P ale ja tak chara rookowalem i padalem od ognia wiec fire bug pwenie tez bedzie pisac cos ale niepadam knightem tylko zeby miec 100% pewnosci co pisze... Zaraz poplyne na Liberty Bay i sprawdze czy to rl dziala ;)... No i poszedlem na Liberty~ robilem use na pola trzciny cukrowej ...i? i nic, na 100% niepodpala ludzi, wypalilem te pola cale i nic :P xD Moral fire bug dziala jak "scythe" na zwykle siano, a na pirate quescie sie z niego strzela ale napewno mnie nie podlalil :P |
Cytuj:
|
jeśli można go kupić tylko na liberty bay a nie mam PACCa a chce wykonać Tales Quest: Tower Defence to skąd moge go wziąść;(
|
To bardzo proste - podpalasz buga spod Carlin (koniecznie!) fire fieldem. Zapalonego buga szybko łapiesz do viala i masz. ;)
dzieci, dzieci....:( |
Cytuj:
:baby::baby::baby: |
Cytuj:
Moze popros kolege zeby ci kupil? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |