Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Elf Arcanist (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116044)

Xetasi 11-02-2007 22:01

arcanista ma podobna sile do beholdera wez zerka i po sprawie

Stonek 12-02-2007 13:16

omG, żal mi was.
Jak słyszę odpowiedzi, żeby bić z sd albo explo to spadam z krzesła ...
Idziesz na Elf Fortress, stawiasz sobie 2 Monki na -1 pod ziemia i czekasz aż sie Arcany zrespią i klepiesz je samymi Monkami.

Ktoś "mądry" powiedział 'Zerka postaw i po sprawie'
HAHAHAHAHAHAHHA, pwned, bye

Jeszcze jedna sprawa. Poprostu nóż się w kieszeni otwiera jak słysze, że Arcany to waste. Koszt postawienia 2 Monków to około bp mf.
Wystarczy, że wypadnie 1 Holy Orchid i już jesteś 2k na +

Pozdrówka

MlodyPL 12-02-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal Guard (Post 1261983)
@Mlody

Masz na myśli może Holy Orchid?? Gdzie on jest wart 3k bo mam chyba ze 2 :] Jakbyś mógł powiedzieć to byłbym wdzięczny. A co do arcanistów i magów to pexpie trochę na tych, trochę na tych. :) Może mi się poszczęści i WoCE wypadnie :P A jak nie to się kasę pozbiera :).

Tak, właśnie to miałem na myśli ;]. Tylko bałem się że przekręce nazwę i będziecie się ze mnie śmiali.

Kajzer 12-02-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek (Post 1262959)
omG, żal mi was.
Jak słyszę odpowiedzi, żeby bić z sd albo explo to spadam z krzesła ...
Idziesz na Elf Fortress, stawiasz sobie 2 Monki na -1 pod ziemia i czekasz aż sie Arcany zrespią i klepiesz je samymi Monkami.

Ktoś "mądry" powiedział 'Zerka postaw i po sprawie'
HAHAHAHAHAHAHHA, pwned, bye

Jeszcze jedna sprawa. Poprostu nóż się w kieszeni otwiera jak słysze, że Arcany to waste. Koszt postawienia 2 Monków to około bp mf.
Wystarczy, że wypadnie 1 Holy Orchid i już jesteś 2k na +

Pozdrówka

przeciez spytał czy da rade ubic sam 1 arcanista, nie wazne co straci przy zabijaniu wazne zeby ubił no nie? jezeli chodzi o huncenie/expienie to zupełnie inna bajka ale jesli typek chce solo to moze walic nawet z ue, na faze ;]

MlodyPL 12-02-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer (Post 1263149)
przeciez spytał czy da rade ubic sam 1 arcanista, nie wazne co straci przy zabijaniu wazne zeby ubił no nie? jezeli chodzi o huncenie/expienie to zupełnie inna bajka ale jesli typek chce solo to moze walic nawet z ue, na faze ;]

Napisal jakiego summona zrobic ;p, potem napisal tez ze ma zamiar wylootowac woce.

Troche sie nudze, bo skilluje ;P. I postanowilem wypisac ci to co moze poleciec i jaka ma to wartosc.

- Life Crystal (Zamieniasz na life ringa) 300-700gp
- Wand of Cosmic Energy 2-6k
- Elven Amulet 100-500gp
- Yellow Gem (Tutaj jest róznie, szczerze to nie wiem ile ale na tibia.erig pisze od 0-20k)
- Holy Orchid 3k czasem wiecej...

Max combo wynosi okolo 150-160hp, Kolega paladyn siedzial troche na ef. Tylko na troche wiekszym spawie, wylotowal dosc duzo holy i wandów. Gdyby był teraz online mógl bym spytać o czestotliwość lootu, szybkosc spawu i zadawane dmg ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05.