![]() |
Krul Parkietó. No pwnt po prostu.
Film taki sobie, ale muzyka wymiata. Cytuj:
|
Nick może debilny, ale filmik mi sie spodobał, takie low lvl pkowanie :P.
|
o.O pierwsze pozytywne posty dziekuje Wam :*
Mam pytanko moze ktos wie jak zrobic lepsza jakosc? Znaczy jak dam na neta bo na kompie jest git tylko potem sie psuje :( Plx pomozcie |
Cytuj:
|
naprawde fajny filmos :D kiedyś też tak pkowałem ale nie nagrywalem filmów bo nie mogłem obczaić żadnego programu ;(
|
Częśc Druga
A teraz nadszedł czas na czesc druga:
http://video.google.pl/videoplay?doc...42749520667095 8o KRUL PARKIETU AND MORELL |
Co to za muza xD gululululu dadadada :D
|
"krul ortograFFjI" buahahah :) dobre dobre
|
zajebioza super
|
Lol, z Cipbotem a i tak 0 pvp :d
W pierwszym filmie pierwsze 3 akcje zepsułeś... sam się bloczyłeś runami itp -.- Ale ogólnie może być ;d Dobra muzyka :s Ta pierwsza :0 Btw - po co ty się tak bawiłeś? Przeciez kasa i tak by wypadła :s |
Cytuj:
|
Szurniety napisal: "btw to ludzi z battle nie da sie atakowac bodajze" wiec ja mu napisalem ze sie da a ktos mnie zjechal...ktos chyba przespal update
|
Pwned -,-
Omg CipSoft powinien banowac takie osoby z takimi blędami w nicku. Neh se hlopak ma tom postac H@H@H@H@H@ :D mam nadzieję, że nie popełniłem błedu nie ? "krulu" ? xd |
Hmm błąd w poscie to da sie przeżyć ale ty jesteś zabójczy i robisz w temacie "Krul" xD
|
Cytuj:
|
OMFG!!!
jak mozna napisac KRUL?! pierdole, nie ogladam :p |
tu ol nubz
X( Grasz w tibie czy battleona???
Taaak, w nicku postaci mozna dać "ó", a na trade da sie zabić gościa. Tylko w dp dzialaja sdki, jak wpiszesz tajne haslo to twoj outfit zmienia sie w różowa kosiarke, a jak odłączysz neta to tibia dalej dziala pod warunkiem ze przedtem zrobiles połstmen kuesta NIE DA SIE ZROBIC GOSCIA O NAZWIE ZAWIERAJACEJ "Ó"!!!! :wiking: |
parkietu moze tak ale napewno nie slownika ortograficznego:) gz glupoty:)
|
swietny filmik smieje sie i az mi lzy leca :D:D ta muzyka poprostu rox WIECEJ TAKICH FILMIKOW :D
|
nie dotykaj gowna bo bedzie smierdziało. I po huj wy to komentujecie?
krol parkietu-krul parkietu imo krol parkietu lepiej wyglada:/ bo przynajmniej wiem ze znasz te słowo i nie jestes analfabeta.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |