![]() |
Niezle ja mam pytanie z ktorego dnia ta fotka?
im mniej konkurentow dla mateusza tym szybciej sie doczekamy polaka z 300 lvl chociaz eo i tak nie expi... : p pzdr all |
raczej watpie zbey mial na sobie chuj.ego seta
na filmie na ktorym testuje exori i nabija skulla ktos go pyta czy nie boi sie chodzic ze skullem na co odpowada a kto odwarzy sie mnie zabic czy jakos tak:) wszytsko po ang ofc... wiec raczej watpie:) pewny siebei chlopak i tyle |
Cytuj:
|
Co wy tak sie przejmujecie on na deep redzie ma z 1 k hp xD
|
momencie screena ma 1/5 hp wiec jest to kolo 880hp. Spytacie "z kad wiesz ile mial hp?" otoz wziolem linijke i podstawilem do pasku hp E0 na screenie jego pasek hp kazdego na ss ma 2,5cm a jego hp wynosilo 0,5cm wiec latwo obliczyc 1/5 z 4415. Wynik jest przyblizony, ale i tak pewnie sie spotkam z negatywnymi komentarzami ;s
|
Ryba, zapodaj link do filmiku, bo szukalem na tibicams i nie moge znalezc. Z gory dzieki.
|
Ładne combo =)
patrze że temat zalozony godzine temu a tu juz 3 strony :> zaraz pewnie 4 wskoczy :D ofc czekam na filmik o ile taki istnieje :] edit: Cytuj:
|
Ale im sie musialo nudzic <lol2> tez sobie zabawe znaleźli chcieli zabic legende :D tego jeszcze nie bylo ;p jak ktos zna sprawe dlaczego itp. niech przyblizy choc troche to nam co nie wiedza ;)
|
Ehh.... mam nadzieje ze eternal wyszedl calo.. on jest naprawde git chlopczyk;] ale niezle combo zaliczyl. Wyszedl z tego calo? p.s wie ktos ile eternal ma lat?:D:evul:
|
Cytuj:
A po co Ci to? |
Ryba podzieliłbyś się filmikiem co ? xD
|
Lol, prawie zgon jak on mial jeszcze spokojnie z 1k hp ;d
|
prawie to chyba za duzo powiedziane on na tym redzie mial jeszcze z 700 hp :P jakby był na black hp to juz ostro :P ale nic fota fajna. Założe sie ze z exori wykosil :D
Ryba puść w obieg filmik :] |
Cytuj:
Cytuj:
|
to jak rozuemi
to jak rozumiem to wszyscy padli? ;D to chyba ostro musialo byc:berserk:
|
hehe szkoda ze go jednak nie ujebali ;)
|
Ciekawe czy on sobie myślał ,że jest 290 ek i ma w dupie innych założył de best eq :) czy poszedł na logike i ,że by się nie narażać na strate mega eq wrzucił mpa ~xD
|
Ryba filmu nie ma, link dostał ode mnie ;) , prawda Rybciu ?:p Możliwe że dziś dostane film od autora tego ss, ale nie wiem czy go udostępnie :p. EO nie padł, krótki czas po tym trapie gildie SA i IR ogłosiły pokój. Więcej o pokoju na Amerze tutaj
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1533915 |
Cytuj:
Watpie w to ,,|,, |
Moim skromnym zdaniem wydostal sie kombem uh (na hotkeyu) + ExOrI do skutku, potem z jakiś hmm (gfb?) + exori + uh = Eternal żyje :D
Fota supcio ! Czekam na Filmik!B) @DOWN wiemy ale Eternalowi wiele nie trzeba.... Obrażenia exori zależą od lvlu i mlvlu.... (moje pytanie : od run też jest exhaust etc. ??) zapomniałeś postawić kropki przy mince -.-'' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |