![]() |
KURNIA ja w środe też kończe o 12 i myślałem sobie że sobie pogram a tu lipa totalna lipa :( Ale gdy odblokują to będzie jatka :berserk:
|
mnie zastanawia czemu wszystkie serwy mają być off skoro tylko w niemczech przenoszą??
|
e tam marudzicie, na podwórko wyjdziecie w tym czasie , książkę poczytacie, zadania w końcu odrobicie. jeden dzień przerwy nie zaszkodzi dla nikogo. :)
|
A mi to przypasuje bo koncze lekcje o 17, zjem obiad, wyjde z psem lekcje i akurat na Tibie sie wyrobie :)
|
A mi to to nie pasuje ,bo mam na 8:00 mam 2 pierwsze Informatyki X( .A koncze o 15:10.Musze zjesc obiad, odrobic lekcje, posprzatac w pokoju, pojsc pewnie do sklepu po zakupy :evul: i pouczyc sie do kartkowek :( .
|
Cytuj:
|
Heh no przerwa niestety będzie, ale ja się nie przejmuję, bo kilka rzeczy jest do zrobienia :) A później może pogra się jeszcze przed Ligą Mistrzów :D. Pozdrawiam.
P.S. Teraz możecie wejść na Tibię ?? U mnie pisze że serwery są wyłączone... a dzisiaj przecież 14 nie 15 ..... P.S. 2 Już ok, ale chyba nie tylko ja miałem ten problem. |
Racja...
MOze i masz racje David X...i tak niedlugo pewnie jutro formatuje kompa... moze sie cos poprawi dzieki za odpowiedz.
Gilthas :miecz: |
A mi sie tam nie podobaja te kombinacje... coś źle pachna :p . Ale zauajmy CIP'ą napewno wiedza co robią:]
|
No szkoda ale jak trzeba to trzeba :)
|
Lipa!
Cytuj:
|
;]
Cytuj:
|
Nie no akurat jutro nie ide do szkoly ale pech
|
Cytuj:
Sorka ale nie czytałem komentarzy ! |
lol??
Heh.... tak czytam ten topic i mi sie smiac chce :D... My to jednak maniaki totalne jestesmy :D, zapowiedzieli ze nie bedzie tibii przez 10 godzin a wszyscy juz z umieraja z nudow i placza co oni zrobia z taka ilosci czasu :D. Pewnie jakby powiedzieli w wiadomosciach ze koniec swiata idzie a pozniej by powiedzieli ze z tego powodu wylaczaja tibie to byscie sie bardziej przejeli ta druga wiadomoscia :D:D:D
|
hehe
Cytuj:
|
hmm...
może nie bedzie za fajnie ale trzeba zobaczyc jak sie bedzie bez tibii żyło :), bo tibia to tylko "zastrana" strata czasu :) i wogóle hehehe
|
eh fakt lipowato trochę,ale ja nie mam się co martwić.Idę jutro na 8:00 i mam basen(powrót ok 14:00)a z qmplami po basenie do k@fejki się umówiliśmy :p
i w końcu polski odrobię... |
Ktoś wie czym jest spowodowana ta zmiana serwerów?
Ostatnio mam w tibii lagi i mam nadzieję że to poprawią |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |