Bastek89 |
13-02-2007 23:23 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavan
(Post 1265866)
No to ja ci mówię że knight to niezła prof. Ale pall jest lepszy xD
Widać ludzie ze macie kurwa po 5 lat i kreca was demon hunty, trzepiecie sobie przy kazdym demcu/wrl i radocha! Ludzie! Badzccie troche ekscentryczni! A nie demon i yes yes yes....Chcialem was odciagnanc od takich gowien...A tutaj kupa.
|
Stary! Nie chodzi o to kto się czym jara. Mało grasz w tibie to widać. Na początku każdy się jara wbiciem 50/50 skilli czy tam 12 lvl. Ale uwierz mi, że później dojdziesz do wniosku, że to jest naprawdę banalne. Wbić takie skille i lvl to jest kwestia 1 dnia. Żeby chodzić na demony trzeba mieć lvl, skille czy mlvl. Podziwia się graczy, którzy ciężko zapracowali na swój lvl skille itp by teraz mogli huncić np. te demony. I poza tym jest szansa wylootowania czegoś dobrego:p
Demony itp. tak jarają ludzi dlatego, że sami najczęściej na nie nie chodzą. Dużo osób na 50-60~ lvl, niektórzy facc i się tym wszystkim jarają, a na cyce może sobie iść każdy i jak ktoś wyżej napisał nawet kilka min po wyjściu z rooka. Prawda, że knightem trzeba wpierw wbić skille no ale wiesz... takie skille to jest 1-2 dni max;) Tak jakby 1 lvl zabił z fista cave rata i się dawał wrzucał film na forum:p
Anyway życzę Ci dalszych osiągnięć w tibii i moja rada. Nie bij clubami. To jest naprawdę nieopłacalne. Jeżeli kiedyś wbijesz dajmy na to ten 100 lvl+ to będziesz mógł zrobić anni i zdobyć porządną broń. Wiadomo, że istnieje też thunder hammer czy arcane staff, ale są o wiele trudniejsze do zdobycia. Dlatego uwierz mi, że skille 50/50 to jeszcze małe skille dlatego lepiej zacznij od nowa skillować i pójdź w axe albo swordaB) Taka moja rada. A filmu nie obejrzałem bo jak zwykle "You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 83 minutes)". Ale domyślam się, że jak biłeś war hammerem to poszedłeś w cluby:)
Pozdro,
|