![]() |
Ja vs Aqua Mador :> Zaraz biore się do roboty. (chyba ;>)
|
Ja tam nie angażowałem się w turniej, bo wole pokibicowąc ^^ I nei miałem chęci na to :P Dlatego życzę wszystkim powodzenia i wygranych w Turnieju :P
|
Dzięki na pewno się przyda ;] No to ja walczę z Kraone'm.
Szykuj się ;] |
A ja z Magic Masterem :P
Ciekawe czy dam rade :P |
Forum jest dobre nie tylko dla fanów tibi, znajdzie się coś także dla miłośników opowiadań, grafiki i innych. Ogólnie forum jest głównie o grafice i fakeach. Oprócz tego wizję dopełniają dobrzy modzi, znają się na rzeczy, oj znają znają....
Oprócz tego chciałbym przedstawić propozycję. Otóż to co byście powiedzieli o Fakeach typu- gra RPG? Można zrobić specjalny dział i jazzda!!! Polecam. |
Wątpie, żeby byli lepsi niż Miszoł, a poza tym w gre wchodzili by tylko użytkownicy z doświadczeniem RPG'owym, aby nie robić takiej szopki jak na forum, które niedawno padło (hacked).
|
hehe... Na mnie możecie liczyć za tak pół roku, powoli nabieram doświadczenia, tylko mam problemy z ścianami i innym :(
Tą ,,lepszą" historiję zostawię na później, głupioby zniszczyć tak dobry temat, aj dopiero się uczę :( Ja co najwyżej mogę wymyślić historyjkę, a graficy poszliby do roboty :) i wszyscy(scenarzyści też) będą szczęśliwi! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |