![]() |
Ojacie, Korektor, z każdym tematem dowiadujemy się więcej o Twoich uzdolnieniach. Kocham Cię coraz bardziej.
Uczę się grać na gitarze basowej. Ale marzę o kontrabasie. |
Cytuj:
Ja gram na najpiekniejszej na świecie gitarze elektrycznej. |
Korektorze, może utworzymy grupę muzyków na forum? Skoro są graficy i pisarze, to i dla tej dziedziny sztuki powinno być miejsce?
Piszę się jako organizator i pierwszy chętny. ;) |
Ja bym chciał oddzielną grupę dla punk rockowców, bo w MM nie pogodosz ;D
|
Nie nie.. mam na myśli grupę TWORZĄCĄ muzykę, a nie grupę miłośników danego typu. Myślę, że to by przeszło. Jestem gotów pokierować.
|
Khan wiem o co Ci chodzi.
Jeśli darcie mordy na 3 akordy się liczy wchodzę w to! |
A zatem jest nas już dwóch ;)
Jako pomysłodawca i samozwańczy niedoszły/przyszły lider, zapraszam wszystkich, którzy grają lub komponiują do jednoczenia się pod wspólnym sztandarem muzyki! :) Czekam na Wasze opinie. |
Gitara klasyczna i elektryczna. Od biedy coś tam na basie zabrzdąkać mogę = p Gram od ponad IX 2k5 na klasycznej a od IV 2k6 doszedł elektryk do tego. Umiem niewiele, nie lubię uczyć się teorii itd. Aczkolwiek pograć już coś mogę = p
|
Pomysł z grupą TWORZĄCĄ muzykę jest bardzo fajny. Ja w to wchodzę ;)
|
Już widzę niedorobionych basistów, pianistów, gitarzystów, perkusistów, skrzypków, saksofonistów, kontrabasistów, wokalistów i trębaczy jednoczących się pod jednym sztandarem żeby pogadać fachowym językiem o czymś, o czym sami pojęcia pewnie nie mają.
Dlatego ni cholery bym do tej grupy nie dołączył. Cytuj:
|
Ja od 2 miesięcy uczę się konkretnie na perkusji grać jedyne czego brakuje to dobrych talerzy i metronomu bo czasami krzywo gram. Mam jeszcze takie pytanie jako muzykanci to jakiej muzyki słuchacie?
|
@up
To sobie zacznij już na Paiste albo Amati zbierać ;) A potem Ci zostają Zildjany i już masz porządne talerze. |
Cytuj:
|
Wiadomo że poniżej 500 zł się dobrej blachy nie kupi, a co do muzyki to widzę, że wy też czerpiecie z techno natchnienie =)
|
Tekno, tekno ... ;)
Podobnie jak Khan, jestem wokalistą, lecz znam jakieś podstawy jeśli chodzi o gitare klasyczną. Z kumplami 3 lata temu założyliśmy zespół, lecz po gimnazjum wszyscy poszli do innych szkół i teraz mało gramy... Co do pomysłu stworzenia grupy, jestem bardzo ZA. |
Troche grywam na różnego rodzaju sprzętach , najczęściej to pionierkii dwusetki +jakiś miXerek ;). Tworzenie?Fruity loops.
Pamiętam ,że kiedyś umiałem troche grac na organach. Do gorszych wspomnień należy zaliczyc granie na flecie na lekcjach muzyki w podstawówce ;) |
Cytuj:
|
@up
Myślę, że z wysyłaniem tego to nie jest taki dobry pomysł... Będzie w cholere plagiatów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
zreszta khan jest pomyslodawca ja sie nie mieszam : p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |